perjantai 22. huhtikuuta 2011

JÄLKI

Voihan sitä kai jäljeksi sanoa, kun on jana, yksi kulma ja matkaa ehkä 70-80m? Yksi keppi ja lopussa tennispallo. Joo, kyllä se jälki oli ja vanhentuikin vähän yli tunnin. Mutta ei meikäläisestä kyllä jälkiliinan perään nyt oikein ole, vauhti metsässä on ihan liian kova ja toisekseen jarraaminenkaan ei oikein tee hyvä tälle mun nykyvartalolle. Täytynee siis tyytyä janatreeneihin vielä seuraavat pari viikkoa :-).

Mutta itse jälki kyllä jäi syksyllä Tuplalle todella hyvään vaiheeseen ja tämän päiväinen tynkä vakuutti mut, että kyllä tänä kesänä jälkikisoja päästään kiertämään. Jana oli täydellinen, kulmatyöskentely myös, no keppi jäi ilmaisematta, mutta pallo kelpasi. Kepistäkään en näin ekan treenin jälkeen jaksa huolestua yhtään, motivaatio jälkeen on erinomainen ja ajaa intenesiivisesti ja matalalla nenällä. Hyvä siitä tulee!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Tumppu!
..ja jos yhtään tuntuu siltä, niin ilmoottele, voin kyllä Tumppua jälkireeneihin hakea ;)
-Hanna

Katri kirjoitti...

Sitä se keskivartalolihavuus teettää :)

Minä en ole yhtään vakuuttunut että Mervi pääsee jälkikisoja kiertelemään, koska se viimevuotinen tulokseton soittelurumba on vielä niin tuoreessa muistissa. Kivaahan se olisi.

PiaP kirjoitti...

Hanna - mennään vaan jäljelle vaikka viikolla tai esim maanantaina?

Katri, äh - nyt sä muistutit mua tosta jälkikokeen yhdestä ihanuudesta... No, ei voi mitään, jos meinaa niin kai on ainakin pakko yrittää saada se kisapaikka - sitten joskus, kun tää keskivartalolihavuus vähän helpottaa :-D

Anonyymi kirjoitti...

Pia, jeps - voisit liittyä maanantaina mun ja Heidin seuraan :) Ollaan kuulolla siis!
-Hanna