torstai 24. helmikuuta 2011

Tokotoko

Kurssin jälkeen tapahtunutta..

Ensin idaria tai siis jäävät palkaten. Jees, ei ihmeitä. Erikseen myös asennossa pysymistä.

Sitten merkkiä pariin otteeseen, taas vajaata ruudun puolella...

Ruutu siten, että seisoin ruudun lähellä, vauhdista stoppi - toimi hyvin.

Noutoja vinosta ja nätisti kapulan otto (tölkki apuna), toimi hyvin - jopa luovutusasento!

Kati liikkuroi meille liikkeiden alkuja, josta palkkaa liike alkaa - käskyn jälkeisestä kontaktista. Vaikeaa on, kun on pakko tujoittaa liikkuria. Ärsyttävää.

Tuon jälkeen tunnari. Suorituksena ok (pieni tarkistus oman noston jälkeen vielä viereistä kapulaa), paitsi että oli vissiin sitten varastanut, jota en kyllä yhtään hoksannut.

Luoksetuloa vain suora palkka jokaisesta pätkästä erikseen, liikkuroinnilla. Eka maahan jättö käskyllä Tupla syöksyi johonkin - mihin?

Kaukoja laatikko jalkojen edessä. Toimi - lähti pakki löytymään vähän liiankin kanssa.. Voisi silti jatkaa tällä, että saisi taas maltillisemmat vaihdot.

Seuraamista, hain vähän häiriöitä merkeistä, Katista ja Intosta. Muutama huomatuskin täytyi tehdä kontaktin tippumisesta!

Lopuksi puukapulalla metrinen hyppy - hieno! Ja a-este, jossa taas vaihteeksi takaisin tullessa yritti ensin kiertää. Rontti kele.

Mutta pätevä Tuplahan se taas oli :-). Ja olipa sitten viimeinen kurssikertakin, joten nyt aletaan pikku hiljaa siirtyä ulkotreeneihin!

Ei kommentteja: