sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kana-Areenaa

Oli hyvä syy treffata Keski-Suomenkin T-läisiä, kun mulla oli Katjalle meneviä merkkejä :-). Niinpä siis treenattiin Kana-Areenalla, kiitos kaikille kivasta treeni-iltamasta - taas kerran!

Videomateriaalia päivyttyy tänne sitä myötä, kun saan ne ladattua juutuuppiin, mutta tässä se mitä treenasimme.

Ensin paikalla olot. Oli oikein rauhalliset ja liikkumattomat molemmat. Myös hyvin omalla vuorollaan alas ja ylös. Paikalla olossa edelleen namit edessä. Nyt ei jostain syystä vaihtanut lonkka-asentoonkaan.

Seuraamista ihan alkuun. Hmm.. joo-o, natseilu tuottaa kyllä tulosta pikku hiljaa! On muuttunut selkeästi oikeaan suuntaan. Joten tätä jatketaan!



Palkatta idari. Asennot menivät oikein, vähän seuraamisessa häröili ja maasta kääntyi taas mun perään, joten sen asettelin uusiksi. Ja videolta katsottuna huomaan, että liikutti seisomisessa jalkaansa.

Palkatta luoksetulo. Löysä stoppi, kisassa mun pitää antaa käsky aiemmin. Maahanmeno ihan ok. Hyvä, että on tässäkin nyt oppinut olemaan nuuskimatta jätössä (PAITSI, videolta katsottuna sehän tökkää yhden kerran nenän maahan - pieni jäänne haistelusta siis vielä olemassa!). Siisti loppuosa. Jossain välissä myöhemmin otin myös suoran luoksetulon, sitä on nyt otettu vähän vähemmän..

Kahden palkkattoman jälkeen tunnari. Katja liikkuroi, namit taas kaarella vasemmalla. Odotin, että olisi pystynyt tekemään paremman tunnarin, mutta ei palkattmoien jälkeen vielä pysty. Nytkin nosteli väärän, mutta toi kuitenkin oman - en uusinut. Namit eivät nyt tehoa oikeaan suuntaan, eli on alkanut tehdä niin, että menee ylhäälle, lähtee sieltä vasenta reunaa alas ja sen jälkeen kapuloille. Pitäisi tehdä juuri toisin päin. (Toimituksen huom:Aamulla kokeilin laittaa namit ihan alareunaan ja siit sitten kaaren suuntasesti, mutta ei ainakaan vielä hoksannut alareunan nameja. Toi oman kuitenkin hienosti - alla palkkaamatta idaria.) Juttelin tunnarista ja nimenomaan tästä, että jos on alla palkkaamaton liike, tulee helposti virhe tunnariin. Nyt otetaan se siis työnalle ihan säännöllisesti ja tehdään avustettu tunnari palkkaamattoman jälkeen, että pystyisi työskentelemään myös siinä kohden oikein! Hyvä! Avut, jotka Tuplalla kyllä toimii on se, että seison lähellä kasaa tai toinen käskykin ennen kasalle menoa.

Ja tässä video idarista, luoksetulosta ja tunnarista:


Toisessa setissä ensin ruutua. Ensin merkille lähetykseen kuuntelua, hyvin kuunteli. Sitten itse lähetyksessä hukkasi kummallisesti ekan merkille lähetyksen!? Tätä ei Tupla olekkaan tehnyt ennen, lienee siis silkka vahinko. Uusinta merkki hyvä, siitä palkka. SItten vähän kuuntelua itse merkillä ja suoraan ruutuun pallolle. Erikseen loppuosa, joka ihan hyvin, paitsi Katja kommentoi sivulle tulon pienestä lenkistä, joka otetaankin nyt pikku hiljaa työnalle!

Kooste ruudusta:

Lopuksi metallia. Pylly hyvin paikoillaan. Ruma metallinnosto tölkistä huolimatta (paitsi videolla ei näytä niin rumalta kuin muistin). Ihan ok luovutus. Loppuun vielä vinoheitto vasemmalla, meni hypyn kautta, mutta yritti kahteen kertaan tulla suoraan takaisin! Näitäkin täytyy siis taas muistutella.

Kaukoja henkilöiden edessä ja täydeltä matkalta. Aika kivat vaihdot, paitsi tuo yksi murheenkryyni. Sei-is teki taakse, mutta täytyisi tehdä kuitenkin voimakkaammin taakse - aina vaan :-). Voisin kokeilla vaihtaa peru-käskyn peruuta, joka tarkoittaa sitä mitä nimikin antaa ymmärtää. Käsimerkillä todennäköisesti peruuta käsky saataisiin kuitenkin istumiseksi. No, täytyy vähän pohtia.
Ja tässä hyppy ja kaukot:

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tuplan seuraaminen näytti parantuneen tosi paljon, hyvä te! Natsiseuraaminen on ilmeisen tehokas, mitä se sitten onkaan.

PiaP kirjoitti...

Ei oo sen ihmeempää kuin että tiukasti puututaan kaikkeen (tai ainakin melki ...) ei-toivottuun. Palkataankin toki, mutta varsinaisesti tässä ei enää mennä pelkän positiivisen vahvistamisen kautta :-O. Tuplalle on tuntunut tämä kyllä sopivan ja ensimmäistä kertaa sen seuraamishistoriassa alkaa näyttää VÄHÄN siltä kuin haluankin. Vielä on töitä toki edessä (AINA), mutta ollaan siellä suunnilla..

Anonyymi kirjoitti...

Sehän näyttää kivalta ja huomattavasti etiäpäin on mennyt. Natsitoiminta rules:-)

t.Tarja

ps.älä varmistele, kun sulla on muiden silmät käytettävissä:-)

Heidi kirjoitti...

Seuraaminen näyttää paljon paremmalta :)

Nähdään Porissa, jos Fani ei aloita juoksuansa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon parempaa seuruuta! Hyvä te!
Oili :)