perjantai 7. tammikuuta 2011

Terveisiä Malesiasta!

Kotiuduttu on! Ihana ihana ihana loma, mutta kyllä kolmen viikon jälkeen kotiin paluu maistui ihanalta!
Koirat pärjäsivät hyvin hoitoloissaan. Tuplakin yllätti ja oli ollut oikein kiltti ja vieraskorea :-). Viski pärjäsi mainiosti tenavalauman seassa, Kiitos lepäili onnessaan Päivin kainalossa. Ihanaa, että on tälläisiä apujoukkoja ympärillä - vielä kerran kiitos Katri, Elina, Päivi, Nina perheineen!


Lähdettiin kohti Malesiaa 19.12., samaan aikaan Eurooppaa riepotteli kunnon lumimyrsky. Helsinki-Pariisi lento vielä onnistui melko normaaliin tahtiin, mutta Pariisi olikin sitten jo aivan sekaisin lumesta. Eikä ihme - kuvassa Pariisin lumi"kalusto" ?! Odottelun jälkeen saimme kuitenkin koneen kaivettua lumesta esiin ja kiitoradan sen verran puhtaaksi, että pitkä lento kohti Kuala Lumpuria ja sieltä jatkolento Langkawille oli edessä.

Monen monen matkustustunnin jälkeen saavuimme ihanaan lomakyläämme Berjaya hotelliin, keskelle viidakkoa ja merta! Mökkikylässä turistien lisäksi asustelivat niin apinat, liskot kuin linnutkin. Meren elävistä puhumattakaan. Aivan mahtava paikka, jota täydensi useat tasokkaat ravintolat! Toki taksi kuljetti edullisesti myös muualle Langkawia, jottei loma mennyt ihan yhdellä alueella oleskeluksi..
Nautittiin koko Langkawilla oloajan auringosta, auringosta ja vielä kerran auringosta. Oli ihanaa pulahtaa viilentymään hotellin uima-allasalueelle, minua ei merivesi edes Malesiassa houkutellut (vain +28 asteista...).
Jouni sen sijaan nautti myös meren antimista :-).
Kuten aina - lomalla on myös ihanaa herkutella! Illan tullen köpöteltiin ravintolaan ja syötiinkin sitten ihan koko rahan edestä. Ja se on paljon se! Ihania kaikkia erilaisia herkkuja.. tunnustan, että Kuala Lumpurissa testattiin myös perinteinen ja pakollinen Bic Mac -ateria (noloa).
Yöuinti altaalla olisi houkutellut, mutta ei sitten kuitenkaan...
Alueella oli paljon kalastajia, jotka saapuivat lähi lahteen illan hämärtyessä. Kuulema mustekalasaaliit olivat tällä hetkellä valtaisat!
Edes Malesiassa ei päässyt jouluhössötystä pakoon... Yritettiin kyllä kovasti!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen kylä, tahtoo lomalle!