tiistai 14. joulukuuta 2010

Treenit hallilla

Kurssin jälkeen Hannan ja Huin kanssa tottistelut.

Tupla aloitti luoksetulolla. Huonohko stoppi, tai ei siis niin terävä ja voimakas kun voi tehdä. Maahanmenossa yritti kytsiä vähän palkkaa ennakoiden.. Vauhti ja jätöt sentäs kohdillaan.

Tämän jälkeen ruutu, hyvä merkki ja siitä ihan ok ruutu. Pallo palkka seisomisesta.

Sitten tehtiin uutta idaria. Järjestys maa-is-sei. Ensin ei meinannut taaskaan mennä maahan, teki istumisen :-o. Uusinnalla onnistui maahanmeno. Sitten istumisessa jäi puoli asentoon, kun meinasi mennä maahan :-o. Uusinnalla tässäkin jo kunnon istuminen. Tämän jälkeen vielä seiso oikein. Seisomista pitää nyt alkaa tehdä pallo palkalla heti heittäen, tekee edelleen sellaisia tyhmiä löysiä seisomisia.

Taidettiin sitten pitää pieni tauko ja tauon jälkeen ohjattu. Merkki hyvä, oikea nouto. Lähti mun käden liikkeestä, jossa oli juuri ollut pallo, tulemaankin mua kohden :-(. Tästä korjasi itse hakemaan kapulaa ja kaarsi sitten keskimmäiselle. Näin tapahtui tämäkin virhe.. no, ehkä sen pitikin tulla enemmin tai myöhemmin. Uusinnalla lähti niinikään hakemaan keskimmäistä, muttta sain sen pysähtymään ja ottamaan oikean. Vasta kolmannella teki oikean oikean. Oikeaa puolta haittasi se, että kapula oli ihan seinässä kiinni, mutta eihän se silti oikeuta hakemaan keskimmäistä! Tarkkuutta!!

Tunnarissa vain neljä, järjestystä en muistakaan - taisi olla rivi. Nyt ei singauttanut kapuloita, mutta meni taas suu auki kapuloille. Kuin ihmeen kaupalla ei kuitenkaan koskenut vieraisiin, reagointi hyvä, puri tuonnissa.

Vähän loppuun vielä kaukojumppaa, ei ihmeitä.

Huomasin ,että Tuplan lonkka on taas vinossa. Eli loman jälkeen matka Laiokselle odottaa!

Ei kommentteja: