lauantai 4. joulukuuta 2010

Kana-Areenalla

Tänään treenailtiin kolme tuntia Längelmäellä Katin, Annen ja Katjan seurassa. Koirat olivat toinen toistaan pätevämpiä!

Tupla aloitti seuraamisella. Pikku pätkiä, ei haukkunut!

Sitten liikkuroituna liikkeestä istu - hyvin, hitaalla vauhdilla.

Luoksetuloja. Ensin stoppi, ei ihan mitenkään erityisen hyvä - aika normaali "keskiverto" :-). Siitä kuitenkin palkka.. Sitten stopista suoraan luokse, pieni ennakointi tulee, mutta näkyy aina vain rytmin muutoksena, eli ei kait sitten paha. Sen jälkeen stopista maahan - hyvin. Ja loppuosa vielä lopuksi. Anne huomautti, että seison kovin jalat leväällään - tähän pitää kiinnittää huomiota, koska en tee sitä kyllä tietoisesti. Joku tuomari siitä voi sanoa!

Sitten vielä ruutua. Paljon ensin kuunteluaharjoitusta, jossa Tupla lähti vähän yhdellä sun toisella käskyllä... Itse ruudussa paikka TOOOSI oikealla reunassa. Hmm.. pahenee taas tämä ongelma. Otin muutamia toistoja eikä se oikein niillä pystynyt korjaamaan, tarjosi aina sitä samaa. Lopuksi vielä lelulle, lelu keskellä ruutua.

Tauon jälkeen nouto, ensin hurri-metallilla pelkkä vauhtinouto - taas tosi ruma nosto. Sitten hyppynouto puisella.

Tämän jälkeen tunari. Katja liikkuroi, normi määrä. Taas nopea tarkastus yhdelle tunnarille ja seuraava jo oma, jonka tuonti ihan ok. Mä en tykkää, että se tekee tämän nyt näin nopeasti, ihan niinkuin se oikeasti katsoisi mihin liikkuri vie sen tunnari ja sitten vaan menee ja nostaa - no, okei tarkistaahan se, mutta silti. Pitää muistaa sanoa, että liikkuri aina laittaisi kapulat niin ettei Tupla voi nähdä missä oma on.

Lopuksi kaukoja muiden jaloissa - ei häiriötä. Olin ihan lähellä, vaihdot hyvät.

Ainiin, tehtiin myös paikalla olot. Tupla istui hyvin! Makuussa laitoin jauhelihapihvit jalkojen juureen ja vissiin tästä syystä (???) oli noussut istumaan!! Ohhoh! Onneksi Kati liikkuroi ja huusi heti mut hätiin, laitoin sitten v ain uudelleen maahan ja otin lihapihvit pois :-O. Sitten pystyi makaamaan paikoillaan.

Kiitos hirmuisesti treeni-iltapäivästä!

Ei kommentteja: