perjantai 5. marraskuuta 2010

Tokotukset

Kurssin jälkeen hallilla Katin kanssa. Hyvin taas ehdittiin treenata vaikka aikaa on vain se reilu puolituntia.

Ihan ensin peruutusta - kääntyy rajusti oikealle. Sitten siitä vähän yksittäisiä kaukojen vaihtoja, ihan hyvin.

Tuplalle häiriöseuraamista=kontaktia. Hyvin piti, vaikkei tätä olla tehty aikoihin. Silmät vähän kääntyilivät tiukassa tilanteessa. Vaikeinta oli, jos Kati oli selän takana hillumassa, siinä kääntyi useasti ihan kunnolla ja koko olemus muuttui epävarmaksi.

Liikkeestä istu - jäi seisomaan. Prkle. Uusinnalla istui. Että ärsyttää.

Sitten ruutua. Hmm.. nyt en muista.. Joo, evl.n ruutu ja taisi tehdä oikein hienon ruudun ja merkinkin. Loppuosaa otin lopun höntsäilyssä erikseen. Pysyi hyvin nyt paikallaan - huutelin itse käskyjä.

Ruudun juoksentelun jälkeen olikin hyvä vire :-) tehdä tunnari. Normi määrä, oma klo 13. Muistutuskäsky ennen kapuloita. Taisi ihan pikkuisen nuuskaista klo 12 kapulaa ja sitten oma, jonka nosti reippaasti ja toi ei laukalla vaan ravilla. Hyvä homma. Aamuruualla myös hyvä tunnari, nyt klo 17 oli oma. Hyvin haisteli yksi kerrallaan "ylhäältä alaspäin".

Sitten vielä ohjattu nouto. Merkki aika vaikea, mutta menee ihan reippaasti. Vaikeudet on siellä merkin takana, pyöri ympyrää ja melkein jäi kohti kapuloita :-). Otettiin merkki uusiksi ja pystyi tekemään jo paremman, josta sai pallon. Sitten uusi merkki, joka oli nyt tosi hyvä, tästä suullinen kehu ja oikealle haku - vauhtipalkka. Hyvä!

Loppuun vielä höntsäilyä Inton kanssa yhtäaikaa. Otettiin seuraamista. Eipä pojat välitä toisistaan vaikka välillä lähes päin käveltiin. Samoin Tuplaa ei haittaa yhtään vaikka kävelee aivan seinää kohden ja lähes päin.

Ei kommentteja: