torstai 11. marraskuuta 2010

Taas olisi nollia paukkunut...

.. valitettavasti laji ei ollut agility vaan toko. Tauon jälkeen Hannan kanssa hallilla, reipas puoli tuntia ja hyvin ehdittiin treenata käsittääkseni molemmat sen mitä pitikin. Tupla EI ollut ihan terävimmillään, turhan rauhaton ja vähän vaikutti keskittymiseen.

Aloitin luoksetulon loppuosalla, aika kivasti tuli eteen ja hyvät sivulle siirrot.

Sitten ruutu. Hyvin hakee kyllä paikan, mutta ei millään meinannut mennä maahan!! Hakee uudelleen maa-käskyllä ruudun paikkaa :-//. Voi hyvänen aika. Tätä sitten toistettiin useampi kerta, että ymmärsi mennä maahan ilman steppailua. Lisäksi ruudun loppuosasta lähti lentoon Hannan toisella käskyllä. Että näin olisi nollaa puskenut. Loppuosaakin sitten erikseen uudelleen, jotta saatiin oikea suoritus.

Seuraaminen - aika häsellystä. Edisti entistäkin enemmän ja pää oli rauhaton. Tovi, kun lompsittiin, alkoi vähän parantua. Ei kuitenkaan tänään missään vaiheessa kovin hyvää. Yritin eri tempoja, käännöksiä. Ainoastaan sivuaskeleet olivat hyvät.

Liikkeestä istu - jäi seisomaan ?"#%&### hermostuttavaa. Herrrrmostuttavaa. Tätä sitten parikin uusintaottoa, jo alkoi istua.

Hyppynoutoa, ekalla peppu taas nousi kunnolla ylös. Sitä sitten vähän muistuteltiin ja peppu pysyi. Otin metrisenkin hypyn, menohyppy vähän nahee, mutta takaisin ilmava. Hallin alustakin voi olla outo hyppyyn.

Tunnari sentäs onnistui! Tästä voi olla iloinen :-). Kaksi riviä, oma ylärivissä keskellä. Melko nopeasti pongas, uskoi itseensä ja toi omansa - tosin aika rauhallisesti ja luovutus vino, jota en korjannut.

Loppuun vielä kaukoja. Ei oikein osannut tehdä kunnon vaihtoja kisamatkalta. Kotona osasi ennen iltaruokaa tehdä paremmat.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Iloitsen kanssasi onnistuneesta tunnarista :-))
Muuten osaan kyllä samaistua tunteeseen noiden nollien paukkumisesta, huoh. Aronilla alkoi tehojakso mm. siihen, että ruudussa pitää maata vaikka käsky-sanoja viljeltäis useampi...