tiistai 2. marraskuuta 2010

Peruuntunut fyssari ja pikku tokot

Tämän illan fyssarikäynti peruuntui, joten olikin yllättäen vapaailta. No, siinähän se meni siivotessa ja Jounin paperihommia tehdessä... Kina tuli meille myös muutamaksi päiväksi hoitoon, joten sain ruhtinaallisesti tehtyä lenkit erikseen, lähes 12-v.t tervut ja villit ja vapaat musta-valkot tekivät siis erikseen lenkit. Ihan hyvä ratkaisu!

Tupla teki pikkaisen tokoa. Ensin seuraamista ns. puudutustaktiikalla. Hmm... parempi. Mutta edelleen katkeilee kontakti, kun se päää...... Ja kun tein paljon lähtöjä, käännöksiä, pysähdyksiä alkoi taas ääntelyä tulla. Sain napakalla kiellolla hiljaiseksi. Lopuksi sai pallo palkan... En tiedä. Jos ei palkkaa lelulla, alkaa pikku hiljaa kontakti menemään enemmän ja tekemään entistä enemmän sijaishässäkkää. Jos palkkaa pallolla, liikkeen odotusarvo palkkaan nousee ja nousee ja nousee...eikä sekään oikein ole hyvä. Huoh. Huoh. Huoh. Huoh. "Hei, olen Pia. Koirani ei osaa seurata"

Sitten luoksetuloa kierrättämällä. Ja meni taas koko koulun pihan ympäri, kun vauhtiin pääsi :-D. Makeet stopit, sekä seiso että maa! Yksi loppuun asti otettu luoksetulo ja siitä sivulle siirtyminen. Tämäkin ihan hyvin!

Lopuksi liikkeestä istu. Oikein mainiosti, näin varjosta että istuminen oli napakka.

Iltaruuan yhteydessä tunnari. Jätin ympyrämuodostelman ihan meidän jalkoihin, klo 13 oli oma. Erinomainen haistelu ja reagointi sekä hyvä "tuonti". Hyvä Tumppu!

Ainiin, maanantaiaamusta mennään Laiokselle! Sain nyt vihdoin ajan hänelle, olen ennenkin yrittänyt soittaa, mutta heeeeehh...mulla on ollut joku ihan väärä numero. Sain Anulta nyt oikean ajanvarausnumeron ja heti tärppäsi. Sitä käyntiä odotan innolla!

Ei kommentteja: