sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Mahtitreenipäivä Porvoossa!

Nämä ovat aina NIIIIIN huippuja treenipäiviä, ettei paremmasta väliä! Lähdettiin Anun ja Tainan kanssa aamulla kohti Porvoota O-, I- ja Y-pentujen treenipäivää. Paikkana meillä oli Peten koiratarvike halli - aivan mainio treenipaikka. Halli "jaettiin" kahtia, toisella puolella oltiin me O-pennut äippä-Sinan kanssa.

Tupla aloitti ruudulla. Ensin evl-tahtiin. Ihan jees suoritus. Pikkuisen on nyt levoton ruudussa, täytyy tarkkailla ettei vaan ala stepata liiaksi, nyt merkkejä on siihen olemassa. Lisäksi tarvitsi kaksi maa-käskyä tänään. Liekö vain työtapaturma. Otin vielä iltapäivän hässäkässä (monta koiraa yhtäaikaa kentällä) vinosti ruutuun menoja läpi merkkien ja hypyn sekä muiden koirien. Meni merkin kautta (en siis sanonut merkkiä...), mutta hyvin pujotteli ruutuun vaikka oikeaa paikkaa piti vähän hakea..

Sitten liikkeestä istu. Istuminen ihan ok, mutta keuli pahasti seuraamisesessa. Yllättävää :-p.

Tämän jälkeen hyppy kokeenomaisesti. Muuten hyvin, mutta tarkka raati huomasi heti, että pylly nousi sen muutaman sentin ilmaan ennen lupaa. Tätä sitten hinkattiin moneen moneen kertaan, että pysyi pylly paikoillaan. Tätä täytyy muistaa tehdä. Otin myös toisessa setissä hyppyä, nyt pysyi helpommin pylly paikoillaan. TEhtiin vinoja heittoja, hyvin hyppäsi ja haki. Metalli sinällään ei tuota ongelmaa Tuplalle - onneksi ei ole ottanut siskoista mallia tässä asiassa :-D.

Luoksetulossa harjoiteltiin taas sitä rauhallisesti pysymistä. Yksi luoksetulo vain läpijuoksuna ja perusasentoon eteen - olikin melko tiivis :-O.

Toinen setti aloitettiin seuraamisella. Huoh ja huoh. Mutta SUURkiitos raadille. Ensinnäkin Elinalle lohdtuksen sanoista - on kuulema aivan kuin Sina nuorena :-D. Ehkä tämä vielä... Mutta oikeasti raati sai aikaan hyviä testejä vauhdin muutoksista ja saatiin lopputulemaksi se, että mun tulee kävellä nyt taas jonkun verran reippaammin kuin kävelen, ei kuitenkaan liian lujaa. Saatiin tosi hyviäkin pätkiä aikaan - vielä se pää toki elää, mutta muutoin oikeasti tuntui, että rauhoittui kovasti. Ei muutoksia nyt siis palkkaukseen, enemmän täytyy keskittyä tuohon omaan vauhtiin ja sen kanssa puljaamiseen. Taas ne käskyttömät vauhdinmuutokset pitää ottaa mukaan, ne olivatkin johonkin unohtuneet! Loppusählingissä kaikkien treenareiden kesken jatkoin vielä Tarjan tarkkojen silmien alla seuraamista, nekin pätkät tuntuivat paremmilta kuin aikoihin. Tehtiin rytmin vaihdoksia ja Tarja kommentoi mikä näytti hyvältä ja missä oli huonoa. Lisäksi muutama metri lähdön jälkeen uusi seu-käsky testattiin, näytti nimittäin siltä, että monesti teki n. 5 metrin kohdalla ekan pömppasun ja tähän tuota seu-käskyä kokeiltiin - täytyy testata lisää. Tämä oli hyvä setti - kiitos raati!

Sitten tunnari. JEs. Liikkeenomaisesti, hyvin! Tai niin - annoin edelleen toisen oma-käskyn ennen kapuloita.

Ohjattu noutoa oli myös tosi kiva. Merkki ihan hyvä - pikkasen jäi muistaakseni turhan taakse. Vasemman nosto ja tuonti hyvä. Vauhtipalkka. Tähän vielä merkki kapulahäiriöllä - oikein hyvin.

Jossain kohden tein myös peruuttamalla kaukojen vaihtoja. Lisäksi paikalla olot ryhmässä. Tupla meni istumisen moneen kertaan maahan :-O. Tämä oli outoa. No, eipä olla noin isossa ryhmässä aikoihin otettu. Treenin puutetta. Paikalla olossa malttoi hyvin kuunnella käskyt ja oli ilmeisesti ihan rauhassa, tosin kyllä lonkka-asennossa.

Ainiin, pitää muistaakin taas tehdä jääviä ihan peruuttamisleikillä! Ihan unohtanut sen! Lisäksi voisi tehdä kiertoa kahdella kierrolla - sekin unohtunut.

Oli tosi kiva päivä! Oli hienoa nähdä taas taitavat sisarukset ja niitäkin taitavampi äippä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva nähdä! Tsemppiä seuruuharjoituksiin...me yritetään keskittyä niihin kakeihin:-)

t.Tarja&Nomi