keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Hallittelut

Tänään Ylökkin tokovuoro Meirän Hallilla. Aloitettiin paikalla oloilla, sekä istuminen että paikka makuu ihan ok. Sermin takaa näin hyvin koko ajan Tuplan ja pari kertaa sitä kielsin, kun yritti laittaa nenää mattoa kohden haistelut mielessä.

Sitten seuraamista, sitä samaa. Hitaassa teki parhaiten ja rauhassa töitä.Ei häiriintynyt ihmisjoukkoa kohden seuraamisesta eikä seinää päinkään tunnu missään. Edes jotain positiivista..

Sitten käskytyksellä liikkeestä istu, hyvin.

Tämän jälkeen kuuntelua; kapula suuhun ja hyppy, josta suoraan ruutuun. Tosi hyvin, arvelin, että olisi ollut Tuplalle vaikeaa, kun ei olla tälläisiä paljon tehty. Ruudussa sai irrottaa seisomisen jälkeen (seisoi napakasti!) kapulan ja sai palkan. Kapula jäi ruutuun, uusi ruutuu-käsky, hyvä paikka ja stoppi - käsky tuo - hyppy ja hyvä luovutus. Luovutuksesta ei malttanut odottaa lupaa vaan paukautti pallolle, joka oli näkyvissä, tai yritti mennä pallolle, mutta ehdin kieltää. Ihan hyvin onnistui kuuntelu!

Tästä sitten tunnari. Hanna liikkuroi ison rivin ihan muiden tokoilijoiden ja koirien eteen, oikeassa reunassa oli oma. Tupla lähti liikkeelle oikeasta reunasta, mutta oikeastaan toka vikasta eikä reagoinut omaan. Haisteli rivin läpi, palasi rauhallisesti haistellen rivin takaisin ja nosti oman. Tuonti ravilla. Tämä oli tosi hyvä (paitsi ei tietty toi palautusvauhti) !!

Ehdittiin ottaa vielä vähän kaukoja, jossa peruutusvaihde on löytynyt, mutta teki vain seiso-maa, yhtään sei-is vaihdetta ei löytynyt :-D. Mutta komeasti teki taakse töitä :-).

Lisäksi vaikea merkkiharjoitus, merkki ihan lähellä ja ympyröitynä kahdella kapulalla ja pallolla. Olipa Tuplalla luopumisen tuskaa!! Ei meinannut millään päätyä merkin taakse, vikisi ja pyöri, nosteli kapulaa ja palloa, mutta ei vaan pystynyt menemään merkin taakse. Lopulta, auttamatta, onnistui, josta suullinen kehu. Pari kertaa teki "huonot onnistumiset", josta vain suullinen kehu ja sitten napsahti ja meni laakista oikein - pallo palkka ja ruhtinaallinen kehu. Tämän jälkeen vielä kaksi toistoa suoraan oikein. Ehkä se oppi tuosta jotain?!

Vähän vielä siirtymisiä edestä sivulle. Ensin taas löysää työtä, ja tein "ylisiirtymisiä"; jonka jälkeen pystyi taas siirtymään kerralla kunnolla sivulle. Että pitää aina vähän ensin laiskotella tässä liikkeessä. Myös noudon loppuosaa erikseen, meinaa hätiköidä irti-käskyssä, täytynee ottaa tätäkin jossain kohden vähän tarkemmin syyniin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, miksette ilmoittautunnut Hollolaan 6.12 tokoon, niin oltais velipojan kans tultu kannustamaan:-)

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

No jaa, ajattelin kyllä sitäkin, mutta päädyin sitten tonne Ulvilaan.