keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Hallilla

Tänään pikaisesti Ylökkin hallivuorolla tokottelemassa. Tupla teki ensin seuraamista, Hanna huuteli käskyjä ja minä hinkkasin kenttää päästä päähän. Käännöksissä napsi nilkkoja! Auttoi, kun antoi uuden käskyn ennen käännöstä. Levotonta, levotonta, mutta parani taas kummasti, kun vaan jauhoi.

Liikkeestä istumista, ensin palkka pelkästä liikkurin käskystä - hyvin. Sitten itse liike - hyvin.

Tämän jälkeen hyppynoutoa. Heitto vasempaan vinoon. Hyvä tuonti, mutta loppuasennossa tunki kapulan niin syvälle kurkkuun, että puri ihan kunnolla sitä!! Huomautin tiukasti, irrotus ja mitä tekee Tupla. Nasahtaa kapulaan kiinni niin, etten saa sitä irti??!! Tämäkin vielä. Uusinta yritys oli kaikkinensa hyvä, luovutusasentokin rauhallinen. Ei sivulle siirtymistä.

Sitten tunnari yleisöön päin. Hanna vei kaikki kapulat sikin sokin ja oma joukkoon keskelle. TUpla haisteli ja haisteli, kiersi ja kiersi, lopulta otti omasta viereisen ja toi. Uusinnalla toi oman - ei palkkaa. Ja sitten koko setti uusiksi, taas joutui haistelemaan kovasti ja pitkään ennenkuin löysi oman. Luulin kyllä ettei ollut oma, sillä otti sen lähes haistelematta, mutta kyllä se oli oma. Hmm.. täytyykin tarkkailla miten se tarkistaa omansa, nyt joutui hyvin tekemään töitä, että oma löytyi. Tälläisiä pitää saada lisää.

Sitten vielä paikalla olot. Istumisessa meni taas jossain kohden loppumetreillä maahan. Perhana, kun teki tämän nyt toistamiseen.

Makuussa heitti lonkka-asentoon, vaikka oli namit jaloissa. Muutoin tosi rauhallinen ja nuuhkimaton paikalla olo.

Ei kommentteja: