perjantai 22. lokakuuta 2010

Tokotusta koko ilta

Parin päivän vähän vähemmän treenaamisen jälkeen eilen vedettiin oikein koko ilta tokoa. Ensin Katin kanssa mukavat ja nopeat tokot (eipä muuten enää illalla paljon treenailla, puoli seiskan aikaan alkoi jo pimeys vallata aika kivasti), sitten Haukku Apilan kurssia ja sen jälkeen vielä Tupla käytti lopun halliajasta.

Katin kanssa ensin paikkahommelit. Istumisessa Tupla jäi hieman kummalliseen asentoon, etujalat leväällään. Siinä ne Inton kanssa kuitenkin hyvin tönöttivät kuin kaksi marjaa :-D. Makuussa laitoin parit namit taas jalkojen viereen ja siinähän se makasi niiiin paikoillaan ja tarkkana. Kummallinen vaikutus.Kunpa se sitten vielä siirtyisi kisasuoritukseen.

Tupla aloitti seuraamisella. Kädessä köysilelu (pallo sen varmaan pitäisi olla, koska se vaan on _paras_). Eka setti, pää pysyi hyvin, mutta muuten tosi levoton. Toisessa setissä alko pää taas heilua kuin heinämiehellä ...Sitä en sitten taas saanutkaan enää tuolla lelulla pysymään skarppina ylhäällä. Tässä samassa yhteydessä yritän nyt sitä paikkaakin taas taaemmaksi... Mission impossible koko helvetin liike.

Yksi liikkeestä istu Katin käskytyksellä. Onnistui.

Sitten luoksetulo. Pelkät suorat luoksetulot jokaisesta pätkästä. Ihan kiva vauhti. Kierroilla molemmat stopit, nämäkin olivat tänään hyvät.

Ruutu evl-tyyliin. Tupla fuskasi merkillä, jouduttiin uusimaan. Sitten ruutuun meno olikin yllättävän vaikea. Oli meille vielä vaikeampi suunta eli oikealle lähtö, ajautui vielä enemmän siis tämän myötä oikealta ulos ruudusta. Seuraavan kerran voisi evl-tyyliin ottaa suoraan pallolle. Turhaa tehdä tälläisiä epäonnistuneita ruutuun menoja. Loppuosa erikseen, oikein hyvin. Pienen seuraamispätkän jälkeen palkka kainalosta. Tuntuisi tämä kainalopalkka olevan tässä ihan hyvä.

Inton vuoron jälkeen toinen setti, joka alkoi ohjatulla. Merkki tässäkin ekalla vajaa. Uusinnalla muistaakseni sitten jo parempi. Haki oikean, meni hienosti kapulan taakse ja näin nosto siisti. Vauhtipalkkaus.

Tämän jälkeen vielä tunnari. Alkuhässäkässä oltiin Katin kanssa vähän lepsuja ja juoruttiin niitä näitä, Tupla nousi sivulta ylös :-O. No, itse liike muutoin tosi hyvä, mutta _taas_ potkaisi yhden kapulan rivistä pois - tällä kertaa oman. Haisteli kuitenkin ja toi oman ihan kivasti. Tämä taisi olla kolmas kerta peräkkäin kun menee kapuloille rumasti? Ehkä pitäisi alkaa pysäyttää ennen kapuloita.

Sitten illalla vielä kurssin jälkeen pikku hallijutut. Ensin...hmm.. mitä teinkään ensin? Joo, kaukojen vaihtoja. Pelkästään yksittäisiä asentoja läheltä ja vaihdosta namipalkka. Tietysti ihan kivasti, kun tehtiin läheltä :-).

Sitten perusnouto, hyvin pysyi pylly maassa. Ehkä toi ongelma oli ja meni? Taas hyvä kapulan nosto ja tuonti loppuun asti siisti. Ei sivulle siirtymistä, ja tämähän on juuri se mitä pitäisi treenata, koska näissä monesti vajaat...

Sitten vielä se Tainan tekemä tunnari. Kapuloita parisen kymmentä läjässä. Matka aika pitkä, nyt meni kasaan taas keskelle, mutta kävi vain tuuria, kun mikään kapuloista ei lentänyt. Olin Tainan levittelyistä valinnut yhden oman ja merkitsin sen hyvin "kevyesti", lisäksi jemmasin pikkuisen maton reunan alle. Tämä olikin vaikea. Tupla kävi kapulat kaksi tai peräti kolme kertaa rauhassa läpi ennenkuin löysi omansa, nosti ja toi itsekin hyvin ilahtuneen oloisena sen mulle. Oikein hyvä!!

Ei kommentteja: