tiistai 26. lokakuuta 2010

Tokottelut

Jee - hallille on vaihdettu takaisin punainen vanha matto!! Se järkyttävä nurtsihiekkapaskapöly on poistunut! Ihanaa. Punainen matto on liukas ja edelleen aika kurtulla, mutta paljon kivempi nyt treenata, kun pystyy hengittämään.

Maanantai-iltana olikin jälleen parit Haukku Apilan kurssit. Olikin jälleen mukavat muutamat tunnit, päteviä koiria ja innokkaita ohjaajia! Mikäs siinä on kouluttaessa! Tuplakin pääsi pikku puuhasteluun.

Ensin vain peruuttamista, jota olen nyt harjoituttanut vähän vain temppumielessä, ja voihan tota hyödyntää monessa.Peruuttamisen jälkeen pelkkiä kaukojen vaihtoja ihan vain idealla vaihto = nami. Kaukoihin alan työstämään nyt sei-maahan uutta käskyä. Ei ole välttämättä koirallekkaan oikein pitää istu-maa käskyä ja sei-maa käskyä samana. Joten sitä aloitan nyt sitten jumppaamaan, ehkä uusi käsky on down.

Muutama liikkeestä istu, kaikki hyvin (sen mitä nyt ilman toisia näkemiä asiasta tietää).

Tuolia apuohjurina käyttäen muutama tuonnin loppuasento eri kulmista. Tuoli auttaa kyllä suoristamaan loppuasennon. Merkkikuja ei auttanut, koska Tupla ei välittänyt vaikka kaatoi merkit.

Miinu teki meille tunnarin valmiiksi, joten se vielä. Ihan hirveätä säätöä?! Haisteli, nosteli, haisteli, nosteli, päätyi lopulta oikeaan. Miksi tämä liike nyt menee huonommaksi. Uusin liikkeen muutamaan otteeseen, mutta ei rauhoittunut. Tein kerran jopa ilman omaakin, silloin ei itseasiassa enää nostanut mitään vaikka kovasti haisteli ja palkkasin siitä sitten, kun oli käynyt mielestäni riittävän pitkään settiä läpi. Pelkkää oman piilotusta on aloitettu nyt jälleen pihassa...

Ei kommentteja: