lauantai 2. lokakuuta 2010

Pihatokotusta

Illan tullen pikkuiset pihatokotukset. Ensin seuraamista, paljon käännöksiä ja rytmivaihtoja. Parempaa se jo on kuin tässä joku aika sitten, mutta todella levotonta edelleen. Ei tuosta tule kyllä koskaan kunnollista. Käännöksissä ja varsinkin juoksusta seis-jutuissa meinasi taas napata hihaan tai lonkkaan kiinni, mrrrr.

Sitten ruutu+merkki -leikkiä. Tää ei taida olla Tuplan juttu, se vetää ihan hirveät kierrokset, kun saa juosta merkistä ruutuun ja ruudusta merkkiin. Tuntuu, että äly jää aina toiselle puolelle... No, ruutu kuitenkin löytyi, samoin merkki. Ja lujaa.

Luoksetulo molemmin stopein. Muuten ok, mutta maahan jäi taas sellaiseen vajaaseen asentoon. Hitsi, että pitää tehdä sellaista. Yksi suora luoksetulo, jonka tuli vauhdilla.

Liikkeestä istu tosi napakat.

Kaukoja läheltä, vain tekniikka sei-is ja sei-maa. Aika kivasti teki taakse töitä, takapalkka.

Lopuksi tunnari. Iso kasa ympyrällä vääriä ja oma nopeasti hajustettu joukossa. Joutui kiertämään kehää pari kertaa, ei nostellut muita, lopulta luotti itseensä ja nosti oman. Sinällään tälläiset ovat Tuplalle parempia tunnaritreenejä, kuin ne, joissa vaan nopeasti nostaa omansa. Joutuu vähän enemmän tekemään töitä.

Iltaruoka tuli paikalla istumisesta.

Tänään Teemun tyttöystävä Noora otti kuvia Tuplasta ja Viskistä. Näistä näytteitä tulossa tännekin!

Ei kommentteja: