sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Jälkeä ja esineet

Huh, on jälkitreenit takana ja jalat hapoilla. Rankkaa JA huono kunto.

Tuplan esineruutu oli aivan mahtava. Edelleen suuntien kanssa on niin ja näin, mutta asenne ja halu löytää+tuoda on kyllä ihan 110% kohdallaan tällä hetkellä. Ja se on minulle tärkeämpää kuin se, että meneekö metrilleen oikeaan suuntaan. Tietty..sitäkin pitäisi alkaa pikku hiljaa parannella, mutta..

Jälki ei ollut parasta Tuplaa. Jälki oli upean haasteellinen, teräviä kulmia ja riistapitoista maastoa. Pituuttakin jäljellä oli ihan hyvin, ei ehkä ihan voittajan matkaa. Jana oli syvä, Tupla sääti janalla, lähti vinoon ja pyöri jäljen leikkauskohdassa sekoillen, mutta valitsi kuin valitsikin itse ihan oikean suunnan. Alkujäljestys oli tavattoman levotonta, en osaa sano miksi?! Sellaista kiirehtimistä ja pientä sählinkiä koko ajan, välillä nenäkin ihan ylhäällä, mikä on todella poikkeuksellista Tuplalle. Kolmos keppikin jäi tästä syystä nostamatta. Tuon jälkeen koiran olemus muuttui ihan tyystin ja rauhoittui normaaliin jäljestämiseen. Vitoskeppiä ei nostanut itse, tuli terävä kulma juuri sitä ennen, minkä veti pitkäksi. Tarkensi terävän jälkeen, että missä se jälki oikein menee ja sai jäljestä kiinni juuri siinä kohden missä keppi oli. Ei ilmeisesti pystynyt keskittymään siihen keppiin, kun keskittyi saamaan jäljestä kiinni. Luultavasti näin, eihän sitä tiedä.

JÄljen jälkeen Tupla pääsi vielä vähän autolenkille pikku hiekkatiellä!

Tupla on ollut poikkeuksellisen kireä kotona, erityisesti siis Viskille. Epäilen, että sitä vaivaa jokin. Ehä tästä syystä keskittyminen treeneissäkään ei ole 100 prosenttia??! Selässä sillä on ainakin taas se yksi yksittäinen kipeä kohta, jota Elina on joutunut käsittelemäänkin. Täytyy hieroa se varovasti tänään. Ehkä ensi viikon voisi muutenkin treenien suhteen ottaa rennommin. Viikonloppunahan on toki sitten WMC.n leiri, jossa Tupla treenaa, mutta eihän se nyt kipeäkipeä ole, etteikö treenata voisi. Mutta ehkä pieni höllennys treenien suhteen olisi ihan paikallaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten sillä on "se ikä":-) Meilläkin nimittäin Nomi on muutaman kerran pärähtänyt nyt viime aikoina Padille. Tosin meillähän on selvästi syy siinä, että Nomi ns näissä kohdin on vähän vahtinut mun tavaroita....

PiaP kirjoitti...

Hmm... sekin voi kyllä olla!! Ai, NomiKIN vahtii tavaroita??! Mä luulin, että Tupla on ainoa pahis tässä touhussa ja tässä pesueessa - lohduttavaa :-))

Tuplalta löytyi kyllä tänään ihan älyttömän kireä rintarangan "yläosa", joten kyllä sekin voi nyt vähän kiristää ja ahdistaa :-o.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tää tavaroiden vahtiminen on ilmaantunut meille ihan kuukauden sisään vasta:-)

t.Tarja