perjantai 17. syyskuuta 2010

Treeniä, pätevästi

No nyt oli Tumppu pätevä! Eri pätevä! Oltiin treenaamassa Marian tokotteluissa. Aloitettiin ruudulla. Sovittiin, että en stoppaa menomatkalla vaan vasta, kun näyttää siltä että alkaa hakea itse paikkaa - joko ruudun takaa tai sitten mennessä. Tupla oli pätevä, kääntyi hakemaan paikkaa jo mennessä ja sain hyvin stopattua oikeaan kohtaan! Pallo palkaksi. Lopuksi loppuosa, tämä hyvin jopa seuraamiseenkin, koska seinä oli meitä jo lähellä vastassa ja Tuplan oli pakko skarpata :-).

Toisena liikkeenä ohjattu. Ensin Mari vei kapulat ja vein Tumpun merkille, haku vasen kapulan ollessa merkin linjalta n. 3 m syvyydessä. Hyvin, myös luovutukseen hienosti. Tämän jälkeen kapuloiden vienti ja pelkkä merkki. Tupla ei oikein osannut tätä ja singahti kapuloille.. sain pysähtymään. Näytin merkin ja uusinnalla onnistui. Tehtiin tämä vielä kertaalleen, nyt onnistui ekalla kertaa tai no, merkki korjauksen kautta, koska meni taakse.

Lopuksi paikalla olot ihan ok. Vähän Tupla makuulla oli levoton, meni lonkalle nopeasti ja pari kertaa nuuskasi maata. Pari kertaa myös laittoi pään maahan.

Otin treenien aikana myös metallihyppynoudon, tosi hyvä. Lisäksi testattiin liikkeestä istuminen, tämäkin hyvin. Sekä tunnari. Sini vei paaaljon kapuloita ja oman joukkoon. Tupla teki hiiiiienon tunnarin! Haisteli hyvin, yhtä kosketti suullaan, muttei nostanut. Olipa hienoa!!!

Ei kommentteja: