perjantai 3. syyskuuta 2010

Tokot Marian kurssilla

Tupla puuhasteli oman vuoron lomassa tunnarin - huipusti, tosin itse vein kapulat. Hyppynouto hyvin. Liikkeestä istumista hyvin - avuilla. Lisäksi se oli paikalla mammimmassa vaihtelevasti, täytyi pari kertaa napauttaa ihan kunnolla, kun meinasi mennä Hugon kanssa samaan ruutuun ... mrr..

Päivän ohjelmassa oli ruutu. Se ei suju. Paikka on hukassa. Tehtiin pallolla, luonnollisesti hyvin. Kaksi kertaa tämä, sitten näyttöruutu. Nyt jäi etsimään palloa, mitä ei ole sitten ehkä koskaan (??)  ennen tehnyt. Tämän jälkeen uudelleen tyhjään, oli parempi, jäi oikeaan reunaan, mutta reilusti kuitenkin keskelle ruutua. Vielä pari paikkahakua läheltä, nämä myös sisässä, keskellä mutta oikeassa reunassa. Mitä ihmettä? Mikä tämä oikea reuna nyt on? Kääntyy toki sille puolelle, joten luonnollista, että on oikealla. Mutta silti. No, Mari ehdotti, että palkkaisin silti ja heittäisin pallon reilusti vasuriin. Ihan kokeilemisen arvoinen. Joka tapauksessa nyt on tehtävä vähän linjavetoa ja mietittävä, että jos meinaan parin viikon päästä kokeilla voittajaluokkaa, on lähes pakko (?) hyväksyä nyt oikeassa reunassa olevat ruudut. Muutoin jää hyväksynnät tosi vähiin... En tiedä. Jotain tälle on tapahtunut, en oikein tiedä mitä. Toistoja ja toistoja, mielellään onnistumisia.

Toisena liikkeenä luoksetulo. Tehtiin molemmat pysäytykset, palkkasin kummastakin, mutta kummassakin eka yritys oli löysä. Toisella sain aikaan molemmissa hyvät stopit. ÄRsyttävää löysäilyä noissa ekoissa. Pitäisi antaa selkeämpi palaute heti, kun olen tyytymätön. Nyt olin vähän löysä itsekin ja vain totesin, että otetaan uusiksi, olisi voinut selkeämmin kertoa, että olipa huono koira. Stopin käsimerkki on voimakas, kuten kisoissakin oli, siihen pitäisi nyt itse kiinnittää huomiota.

Ei kommentteja: