keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Ja kaatosateessakin pitää treenata

Hulluja on monenlaisia, niinpä me Katin kanssa sukellettiin kaatosateeseen tokottelemaan. Ruutukin suorastaan tulvi vettä... Aika harvoin ollaan noin nopeasti saatu treenit vedettyä läpi, taisi olla puoli tuntia ja se oli siinä :-). Tulipa testattua, että eipä nämä koirat (ohjaajat ehkä kyllä) ole sokerista. Mitään haitannut pikku tihkusade :-D.

Tupla aloitti seuraamisella. Ensin pallo esillä kädessä, tuhoon tuomiottua. Pallo taskussa ja alkoi vähän rauhoittua, mutta lopetin aika lyhyeen, on se niin epätoivoista. Ja kenttäkin ui vedestä, mitään perusasentotreeniäkään ei kauheammin viitsinyt harrastaa.

Sitten luoksetulo. Palkka stopista, joka oli ekalla yrittämällä jopa kohtuullinen. Reagoi heti ja alkaa tehdä pysädystä, mutta ärsyttävä sellainen pieni askelpari on pakko ottaa sen jälkeen. No, tämä nyt joka tapauksessa oli ihan hyvä ja siitä palkka. Ei muuta tässä liikkeessä.

Ruutuun, ensin pallolle, joka oli uppeluksissa... Sitten ilman palloa, nyt Tupla pysähtyi ruudun etuosaan (arvomme siis sunnuntaina mihin osaan ruutua se menee...). Uusinnalla teki jo ihan hyvän ruudun, toki taas siihen oikeaan reunaan. Vielä yksi paikanhaku läheltä, hyvin.

Tämän jälkeen suoraan tunnariin Katin kapuloilla, paitsi oma oli mun vanha oma. Jess, onnistui!!

Loppuun kaukoja. Periaatteessa joo, mutta maltti ei ollut nyt mukana. Ennakoi vaihtoja, kun pidin taukoja vaihtojen välissä. Yritys on kova, ei vaan ihan vielä osaa. Ilman takapalkkaa sain jopa seiso-istu vaihdon oikein, joten siitä pallo lensi palkaksi ja oli hyvä lopettaa treenit.

Ei kommentteja: