perjantai 20. elokuuta 2010

treenailuja

.. suuri suru-uutinen iskeytyi tänään sähköpostiin. Tepsu, koirista ehkä hienoin, on poissa :-(. Niin se vain on, että aika jättää, haluttiin tai ei. Tepsu oli hieno koira, enkä unohda häntä milloinkaan. Onneksi Tepsun veri virtaa jälkeläisissä ja sitä kauttaan jo heidän jälkeläisissä..

Tänään käytiin Hannan kanssa jäljellä. Tuplalle tunnin vanha jälki, vain yksi keppi, matkaa 3-400 metriä ja kulmia paljon. Vau. Se oli hieno. Ehkä paras jälki ikinä. Ajoi tosi tarkasti ja hyvin. Myös "jana" otettiin ja reagoi siihen oikein! Keppikin nousi. Hanna oli ilmeisesti kaatunut tai melkein kaatunut yhdessä ison puun ylityksessä, jota Tupla jäi nuuskuttelemaan todella tarkkaan. Samoin yksi kivikon ylitys täytyi tarkistaa ihan hurjan tarkasti. Koska keppejä oli vain tuo yksi, Tuplalle ilmeisesti alkoi iskeä epätoivo ja tarkensi loppujälkeä kohden jäljestystä ihan hurjasti, lähes "ylityöskenteli", kun piti ajaa jälkeä ihan askel askeleelta!

Illalla vielä Marian tokotteluihin. Aiheena idari. En ole sitä tehnyt vanhalla kaavalla ollenkaan, tänään tehtiin. Seuraaminen oli Tuplaksi tosi hyvää! Mari kommentoi, että jotenkin näyttää siltä, että Tupla joutuu hirveästi työstämään askellustaan, ikäänkuin meidän askeleet ei oikein sovi yhteen. Tätä on joku muukin sanonut, eli mun vauhti ja rytmitys on edelleen hukassa. Mutta ei painaut oikeastaan yhtään, parissa kohden koski!
Ja vasuri käännökset hurjasti yli. Jäävistä seisomiseen hyvä muistutus käyttää apparia, eli naksulla merkki, kun jalat pysähtyneet ja heti mä voin vapauttaa sen takapalkalle. Hyvä! Tätä voisi testata jo huomenna! Istuminen oli hukassa - tätä ei edes ole treenattu. Maahanmenoon myös pallo eteen, jos haluaisi säilyttää kontaktin eteen koko idarin ajan.

Lopuksi merkkiä. Ihan normi suoritus. Ja todella, Tupla on alkanut luistaa! Oli nytkin hitusen edestä katsoen vasemmalla. Tarkkana, ettei ala luistaa lisää. Muutoin ihan hyvä merkki. Korjasi myös paikan itse.

tein myös itse tunnarin, tämä IHME kyllä oikein hyvin heti ensimmäisellä. Samoin avo-hyppyä hyvin, paitsi ekalla yritti tarjota istumisen sijaan maahanmenon.

Ei kommentteja: