perjantai 27. elokuuta 2010

Tokottelua

Keskiviikon ja torstain lepuuttelun jälkeen Tupla pääsi tänään tokottelemaan. Ensin kotona kaukoja (ei mitään uutta tällä rintamalla) ja sitten illalla Marian treeneihin.


Ohjelmassa oli luoksetulo ja kaukot. Luoksetulossa kisamainen, stopista palkka. Olipa hyvä pysäytys, alkoi työstämään oikein reilusti, jopa niin että Mari ajatteli Tuplan vähän loukanneen jalkaansa - ilmeisesti näin ei kuitenkaan käynyt! Sitten treenattiin erikseen loppuosaa, joka ei ollut kovin hyvä. Tulee "ala-asennossa" ja hidastaen. Kuulostaako tutulta?? Ei hinkattu tuota nyt sen enempää, keskusteltiin eri vaihtoehdoista. Takapalkkaa voisi kokeilla, jota olenkin nyt työstänyt luoksetuloon palkkana, mutta en vielä osaa yhtään sanoa miten se tehoaa tuossa liikkeessä ja asiassa. Siis testataan. Mari myös ehdotti, että jos loppuosassa ei palkkaisi heti lelulla vaan ensin olisi "pakko syödä yksi nami", jotta siihen tulisi vähän rentoutta mukaan. Katsotaan ja kokeillaan.

Kaukoissa vain avo-setti, tämä olikin tosi napakka ja hyvä. Muita en ottanut, kun se koe on huomenna. Tehtiin sen sijaan seuraamista. Parantunut on, mutta ei missään nimessä vielä hyvä. Mari huomautti paikasta, joka voisi olla taaempana. Tähän ja myös osumiseen nyt pitäisi ihan oikeasti muistaa tehdä palkkauksessa väistön sijaan "päälle meneminen". Eli nythän mä aina vapautan koiran niin, että käännyn itse pois alta ja pakitan. Ja tästähän Tupla saa entisestään vain vahvistusta siitä, että mä väistyn ja se saa tulla "päälle/päin". Nyt pitäisi opettaa myös palkkauksessa sen väistymään minua. Hyvä pointti, kun vaan jaksaisin tämän muistaa..!!!

Väliajoilla otin jäävistä seiso ja maahan. Maahan oli hyvä, seisossa tessutteli taas toista etujalkaa ja takajalkaa ennenkuin pysähtyi. Hyppy tehtiin myös, ihan ok. Tein myös noudon, jossa hoffi-Hugo meni juuri noutokapulaa kohti ja Tupla karkasi sivulta hakemaan kauplaa. Perhana, kävin kyllä muistuttamassa, että tuo ei käy ollenkaan. Uusinnalla pysyikin sitten pylly visusti maassa. Loppuun myös tunnari, itse vietynä - hyvä suoritus, kapuloita oli iso kasa leväällään ja oma yhtenä muiden joukossa.

Hallin lähettyvillä olevassa mäessä tehtiin sitten loppuverryttelynä syviä lihaksia, joita Tuplalla ei Elinan sanojen mukaan ole ollenkaan :-(. Tyypillistä kuulema nuorille bc-uroksille (erityisesti uroksille), jotka eivät malta liikkua rauhallisesti.

Voi, että olin onnellinen tänään, kun Viski ja Tumppu kirmasivat pitkin peltoja ja VISKI JUOKSI!! Siis ihan kunnolla!! En edes muista, koska se olisi pystynyt juoksemaan niin, että työntää takajalat kunnolla taakse! Aika ihkua :-) 

Ei kommentteja: