torstai 19. elokuuta 2010

Pihatottista

Onpas tämä viikko mennyt laiskotellessa.. pelkkää pihatottista vaan :-O. Tänään ja loppuviikosta tilanne onneksi korjaantuu, kun treenejä on kaikille päiville tiedossa!

Pihatottiksista voisi sanoa, että seuraaminen ei vain meinaa oikeasti parantua, paikoitellen on tosi hyvää ja irti se jalasta on enemmän kuin ennen, mutta ei riittävästi vieläkään. Tamppaaminen oli jälleen eilen tosi tehotonta, jopa niin että Tupla lopulta nasauttit hampaat mun polveeni, kun ilmeisesti sitäkin alkaa tämä touhu ketuttaa.. Tamppauksesta on lisäksi aiheutunut nyt se, että Tupla reagoi väärään suuntaan eli edistää rajusti - täytyy laittaa se hihnaan ja kokeilla siten.

Ilmeisesti tamppauksesta ja kaikesta tästä säätämisestä on aiheutunut myös se, että sivulle tulot = liikkeiden alut on huonommat kuin aiemmin. Täytyy palkata niistä, että taas nopeutuisi.

Hypyssä on keksinyt nyt, että istuessaan hypyn taakse vinoon, voikin kiertää takaisin hypyn. Arggh. Harjoitustaharjoitusta...

Tunnari on pihatreeneissä sujunut hyvin, paitsi eilen. Meni taas ihan tuomiseksi. Ensin kyllä haisteli tosi hyvin kaikki kapulat läpi, nosti kuitenkin jälleen viereisen ja sen jälkeen arpoi ihan mitä sattui. Peli oli laitettava poikki ja otettava koko homma alusta.

Luoksetulon stoppi toimii nyt hyvin käsimerkillä. Pelkällä suullisella ei toimi. Ajatushan on vaihtaa suulliseksi käskyksi, mutta ainakaan nyt en voi tuota käsimerkkiä unohtaa, kun on se avo-koekin tulossa ensi viikolla.

Mutta aika makee asenne sillä on tekemiseen ja tuntuu vain parantuvan (-toivottavasti ei kuitenkaan mene yli)! Tykkään ihan  kympillä.

Ei kommentteja: