sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ohhoh, onpa puuhasteltu tänään

Aamulla treenailtiin avon liikkeitä tuossa omalla nurtsilla. Lisäksi tunnaria ja ruutua. Mitäs näistä nyt muistaisi.. Hmm... joo, seuraaminen on parantunut, mutta edelleen tulee koskemisia, joten tamppausta vaan. Jäävät oikein, seisomisen otin uusiksi, että sain heti heitettyä pysähdyksestä pallon. Noudossa ei mitään ihmettä, tein metallilla, ei törmännytkään. Stopin veti sukkana läpi!?! Sitä sitten otettiin uusiksi puun kierrolla muutamaan kertaan ennenkuin alkoi oikea stoppi löytyä. Ruudun paikka löytyi ensi heittämällä juuri eikä melkein. Kaukot avotyyliin hyvin ja sei-iskin alkaa ihan pikkaisen parantua.. Tunnari kotipihassa onnistuu nykyään melkein aina.. Ja hyppy avomaisesti ok. Se oli sellainen pikakelaus aamun settiin :-)

Sitten iltapäivällä Huin ja Hannan kanssa Pirkkahallin monttukentälle tottisteleen peekoo tyyliin. Tupla aloitti yksilöliikkeet Huiskun mennessä paikalle. Tuplalle ammuttiin pitkästä aikaa ja reagoi, tällä kertaa ei aggressiivisesti vaan lähinnä kiinnostuneena Hannaan päin, että mitä siellä oikein tapahtui. Toistettiin useampaan kertaan. Täytyy vaan edes joskus ja jouluna ampua, on tullut tosi vähän ammuttua. Seuraaminen muuten oli vähän tästä ampumisesta johtuenko (?) kontaktiköyhempää, kun piti pikkuisen vilkuilla ympärille. Muutoin oli aika kivaa seuraamista, pari kertaa ärähdin ja tamppasin.

Tehtiin myös kaikki jäävät pk-tyyliin. Istuminen selkeästi namiavuilla, koska tätä ei olla tehty aikoihin. Maahanmenosta luoksetulo, hyvin ja melko lujaa :-). Seisomisesta heti pallo palkaksi. Teimme myös metristä hyppyä, melko ilmava ja hassu tyyli Tuplalla. A-estettä ei otettu, koska mun mielestä toi este on jotenkin tosi vaarallisen tuntuinen, tikkuinen ja vaikka mitä...

Sitten Tupla paikalla oloon ja Huisku tekemään. Tupla katseli kaikessa rauhassa Huiskun puuhia, mutta ei sillä mikään hinku kentälle ole, ihan rauhassa makoilee. Noudoissa nousi kyllä istumaan, mutta muutaman kerran ärähdin niin homma oli sillä sipuli. Noutopaikallaolotreeniä Tupla pääsi vielä tekemään lisää, kun Hanna harjoitteli heittoja esteiden yli ilman koiraa. Hyvää treeniä Tuplalle, joka ekaan heittoon karkasi (oli mammimassa, ei paikalla olossa...) MMRRRR.. muut sitten jo pysyikin. Ainin, otinhan mä eteenmenon pallolle vielä lopuksi.

Huuhh.. siitä sitten suoraan jälkitreeniin Heidin ja Aronin kanssa. Meille outo metsä ja tästä syystä Tuplan jälki jäi vähän aiottua lyhemmäksi, mutta ei haitannut yhtään! JÄljellä oli kuitenkin kulmia ja ihan mukavasti maaston vaihtelua, viisi isoa keppiä ja reilun tunnin vanha jälki. Tupla ajoi jäljen aivan superisti, kerta kaikkiaan hienosti ja nosti kepit + yhden ylimääräisen risun vielä kaupan päälle :-OO. Tupla reagoin nyt (samoin kuin viimeksi) keppeihin tosi hyvin, alkaa selkeästi jo reilusti ennen keppiä hidastamaan jäljestystä. Oikein hienoa!!

Ainiin, yksi esineruututreenikin mahtui jäljen vanhentumisajaksi... Tupla oli surkea. Karkasi taas vasemmasta yli ja jäi sitä vasenta reunaa surffaamaan, kerran huusin poiskin, muttei tullut. Sitten surffaili itsensä taka-alueelle josta löysi ainoan esineen mikä ruudussa oli. Plääh, tämä ei oikein ole niinkuin haluaisin. Tehtiin kisamainen ruutu siltä osin, että oli tuomarille ilmoittautuminen jne.

Olipas puuhakas päivä! Nyt saunaan!

1 kommentti:

Hiippari kirjoitti...

Huhhuh, kylläpäs olikin puuhapäivä teillä! Vaikka paljonhan te teette koko ajan. Hienoja treenejä noin pienellä pojalla, mihin ehtiikään...;)
Kaarina