sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Tuplalle Suomen Mestaruus tokon joukkueskaboissa

Niin siinä sitten Imatralla kävi, että Meidän joukkue voitti Suomen Mestaruuden lauantaina! Hyvä T-Team ja Mac, Zen, Vip, Kaiku ja Tupla (oikea junioritiimi konkari-Vipiä lukuunottamatta!)!! Hopea meni Varkaudelle ja T-Team2 otti vielä pronssia!

Tuplan suoritus oli ihan hyvä, toki virheitä mahtui. Arvostelu oli tiukka, kuten SM-kisoissa pitääkin. Tupla sai 177 pistettä ja sijoittui reilun 80 koirakon luokassa seitsemänneksi. Okei, ihan ok :-). Aloitettiin liikkeet paikalla ololla ja luoksepäästävyydellä. Tätä tietty pelkäsin, kun naapurikoirana oli labukkanarttu, toisella puolen mudinarttu. Tupla oli ihan rauhallinen ja varmanoloinen, vaikka naapuri mudi lähti jolkottelemaan ohjaajansa luokse. Tästä kehästä kaikista kympit.

Seuraavassa kehässä kytkettynä seuraaminen, maahanmeno ja luoksetulo. Kytkettynä seuraaminen tuntui vähän huonolta, eli ja tiivis. Tästä tietty rokotettiin. Maahanmenossa tapahtui paha kämmi, jäi seisomaan, mutta onneksi meni toisella käskyllä maihin. Luoksetulo oli hyvä, ei törmännyt! SIvulle siirtyi vajaasti. Arvostelu seuraaminen 8,5, maahanmeno 7, luoksetulo 9. Kok.vaikutus 10.

Viimeinen kehä koostui vapaana seuraamisesta, seisomisesta ja hypystä. Vapaana seuraaminen tuntui hyvältä, mutta toki osui jalkaani, eli tästähän nyt ei tokikaan tykätty. Seisominen tuntui hyvältä! Hyppy myös, kuten Tupla osaa. Mutta eihän näistä kymppejä saatu, niitä irtosi tosi nihkeästi. Kehän arvostelu oli vapaana seuraaminen 8, seisominen 9 ja hyppy 9. Kokonaisvaikutuksesta kaikki tuomarit antoivat kympit, mikä oli minusta hassua, koska yksittäisistä liikkeistä ei kymppejä ykköskehän jälkeen saatu.

Tupla toimi maahanmenoa lukuunottamatta kuten osasi. Häiriöt, odottelut, sää .. mikään ei vaikuttanut sen suoritukseen. Hyvä Tumppu! Tuplan sisaruksista kolme muutakin starttasivat tehden jokainen ykköstuloksen! Aika mainio suoritus 13 kuukauden ikäisiltä naperoilta!!

Sunnuntaina nautittiin mahtavista yksilöfinaalin suorituksista. On ne taitavia!! Tuomarit eivät kaikista pitäneet, arvostelulaji.. No, paras silti voitti AIVAN ehdottomasti!! ONNEA Katja ja Zen! Aivan mahtiupeat suoritukset!! Niin varma, niin näyttävä, niin eleetön... aivan upeaa!

Kiitos Annelle ja Katille seurasta, oli kiva reissu! Ensi vuonna sitten Intokin menee ruutuun kuten pitää... 

Tupla matkaa mahd.pian eläinlääkäriin. Yksi yläetuhammas on katkennut aika häijyn näköisesti. Pakko käydä näyttämässä, ettei rupea myöhemmin vaivaamaan.

7 kommenttia:

JenniL kirjoitti...

Huikeeta! Mielettömästi onnea!

Onnittelut tätä kautta Katjalle ja Zenille!

-jenni

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Tuplalle ja emännälle!

t.Tarja ja Nomi

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä joukkuekamulle joukkuemitalista. Leirillä nähdään.

-Katja

Me kirjoitti...

Onneksi olkoon veli-Tuplalle hienosta ykkösestä ja joukkuevoitosta! Loistavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta ykköstuloksesta:)

Jessica, Katla, Mac

Susan Miiro kirjoitti...

Voi vau! Todella upea suoritus! Onneksi olkoon joukkue kullasta!!

Anu kirjoitti...

Vähän myöhäiset onnittelut kullasta ja ykköstuloksesta! Hyvä Tumppu!