tiistai 27. heinäkuuta 2010

Aamutokot

Heidi ja Aron saapuivat Nokialle tokotreeneihin meidän seuraksi heti aamutuimaan. Hyvä, että aamusta, sillä taas on tulossa tosi kuuman tuntuinen päivä.

Kiitos Heidille treeniseurasta, Aron on jo tosi pätevä!! 

Aloitettiin paikalla oloilla, olin piilossa roskisten takana ja Tupla olikin ihan rauhallinen ja hyvässä lonkka-asennossa :-O.

Sitten seuraaminen. Heidi käskytteli, pyörittiin ruudun ympärillä. Ruutu ei haitannut, mutta en saanut kyllä tiiviyttä yhtään pois. Jossain kohden pääsin sitten lopulta palkkaamaan, kun ei ollut jalassa kiinni.

Liikkeestä maahanmeno oli nopea!

Luoksetuloa kierrättämällä. Hieno stoppi! Lopuksi loppuosaa, tulee nyt hienosti eteen ilman kosketusta. Siirtyminen sivulle oli taas hankalaa, sitä piti ottaa vähän "ylitse", että rupesi työstämään kunnolla.

Sitten kaukoja. Jumitti koko ajan ekan istu-nousun, seisomaan olisi kyllä noussut. Huoh. Lähempää onnistui.

Tunnari. Vein itse kapulat ja Tupla toi vissiin kolme kertaa aivan haistelematta mitä sattui. Peli seis ja tein yhden nurmikkoon irtoheinän alle oman piilotuksen, sen jälkeen osasi tehdä tunnarin liikkeenomaisemminkin. Näitä on nyt pakko alkaa tehdä myös treeneissä eikä vain kotona.

Loppuun merkkiä ja ruutua. Nämä hyvin, otettiin myös ruudun paikka treeniä, sekin hyvin. Vielä yksi ruudun loppuosa hyvin, ei tullut yhtään ylitse sivulle vaan pystyi jarruttamaan napakasti suoraan sivulle!

VIelä treenien jo loputtua kokeilin Aronin vähän erilaista metallikapulaa. Hieno tuonti kierrättämällä ja tosi hyvä luovutusasento. Nyt piti myös kunnolla kiinni kapulasta. Tuosta teki mieli ottaa vielä sivulle, mutta oli niiiiin hieno tuonti etten raaskinut. Täytyisi, koska tuossakin sivulle siirtyminen jää vajaaksi.

Kotipihassa ollaan aloitettu avo-hypyn opetus. Eipä se nyt taida ihan ihme taikatemppu olla :-).

Illalla mennään sitten lääkäriin hampaan tarkistukseen.



Sm-kisojen kisasivuilta edelleen joukkuekuva. Olenpa pöljän näköinen nuo kaksi pokaalia käsissäni... Tuplakaan ei näytä ihan niin isolta kuin monesti, rivissä on selkeästi rotunsa isot edustajat :-D.

















Ja mitä pöljän näköisiin tulee niin kyllä tässäkin melkoisen hassu tilannekuva on Imatralta. Tarkkana pitää katsojankin näköjään olla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pöljille :)

TainaA