lauantai 5. tammikuuta 2013

Lempäälän kisa...

Niin on kisakausi korkattu, lähes viisi kuukautta tässä taukoa olikin - se valitettavasti kyllä näkyi... Ei missään nimessä hyvä kisa, mutta hyvä muistutus siitä, että asioiden eteen on vain pakko tehdä töitä tai sitten se aika kannattaa kaiken kaikkiaan käyttää ihan johonkin muuhun. Tälläinen puolittainen treenaaminen ja siihen kisaaminen ei ole järkevää. No, pitää pohtia mitä mä nyt oikein tältä talvelta haluan.. Seuraavaan karsintaan olen ilmoittanut, seuraavat viikot näyttävät lähdenkö vaiko en.

Kisa aloitettiin ryhmäliikkeillä. Me kolmannessa ryhmässä viimeisenä, Tuplan mielestä TOsi HYVÄ paikka, kun siitä reunasta näki superisti viereisen kehän ruutuun... Jep, häiriöitä.. Paikka istuminen vielä kohtuullinen, pää levoton, mutta 9,5. Makuussa haisteli ja vaihtoi useita kertoja lonkkaa ja tietty tsiikaili toiseen kehään. Just niinhän se pitää tehdä... 6.

Yksilöliikkeet alkoi luoksetulolla. Se oli napakka ja hyvä, käskyt liian kovat. 9.

Idari, helvetin huono seuruu. Tuhannesti huonompi mitä viime aikoina treenatessa esittänyt. Oli edes hiljaa ja teki asennot ihan ok. 7,5.

Ruutu ihan hyvä, ei siinä mitään. 9,5.

Seuruu. Heh... hyvät uutiset, oli hiljaa eikä purrut. Mutta kyllä sitten painoi, ihan sairaan tiivis. Ja tietysti ylityöskentelyä sinne ja tänne. Vire kaikkea muutakuin rento. 7?

Toinen kehä alkoi ohjatulla. Sinällään ihan hyvä merkki ja nouto, mutta oikealta tullessa ylityöskenteli nyt luovutuksen sinne vasempaan, mitä on  paljon treenattu!!!! Ja kun oli vinossa vasuriin teki perusongelmavirheen eli vajaa pa. Heh.. tasapainotti :-). 8,5

Hyppynouto oli ihan kiva, muistaakseni 9,5.

Sitten kaket. Heti alusta alkaen ihan liian vikkelä vire! Tupla on parhaimmillaan tässä vähän tahmeana. Nyt oli kaikkea muuta. Muut asennot vielä aika ok, mutta maa-seison jo teki huonosti = leveäksi, ei pakettiin ja seiso-istun siitä ihan just tasan sen vanhan virheen eli eteenpäin... Hohhoijaa... 7.


Tunnariinkin vielä tyhmä virhe, haisteli riviä läpi pariinkin kertaan ennenkuin nosti oman. Ihan turha virhe! 

Kokonaispisteet kälynen ykkönen 259,5.

Videokamerakin oli mukana, vaan akku loppui. Joten ette saa nähdä tätä ilottelua :-o.Ei kommentteja: