sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Treeniä

Oikeastaan koko syksyn ja alkutalven olen ollut vähän turhankin saamaton treenausten suhteen. On ollut muka kaikkea tärkeämpää. Eikä oikein ole muka saanut aikaiseksi etsiä hallitreenipaikkojakaan. Hyviä syitä paljon. Nyt viime viikkoina on vähän jo tullut aktivoitua. Treeneissä ollaan käyty pääsääntöisesti tuolla jossain Vammalan perukoilla Sinin seurana, muutamia ulkotreenejäkin Hannan kanssa tehty. Niin ja kotipihassa. Nyt onneksi kelitkin vähän lämpenevät, ehkä ensi viikolla saa vetäistyä tiukan treenisetin ennen lauantain kisaa. Onkin kiva pitkästä aikaa mennä kisaamaan! Elokuussa on viimeksi laitettu jonkinlainen kisanumero rintaan!

Pitkä kisatauko tietysti tuo oman jännityksensä tulevaan kisaan. Kaiken kaikkiaan mulla on silti tunne, että noin keskimäärin tiedän mitkä ne meidän virheet tulevat olemaan, voin vain toivoa ettei uusia virheitä tulisi paljon :-). Mutta eihän näistä koskaan tiedä.

Seuruussa meille on tullut kaikkien muiden ongelmien lisäksi ääniongelma. Pureminen on poistunut, mutta hiton ääni on tullut tilalle. Edelleen yritän vain tehdä mielentilaa vapautuuneemmaksi ja toivon, että se auttaa myös ääneen. Pari viimeistä treeniä onkin mennyt äänen suhteen tosi hyvin eikä ongelmaa ole ollut, mutta valitettavasti mä epäilen, että kisatilanteessa kierrokset ovat sen verran virittyneet, että sieltä kurkusta jotain ääntä livahtaa... No, näillä mennään.

Idarin osalta muutaman kerran istuminen on jäänyt seisomiseksi... Ehkä mä luotan, että kisassa näin ei tapahdu ;-). Sen sijaan seuruu ei vaan tuossakaan ole siistiä. Eikä taida koskaan tulla olemaan.

Tunnarissa muutaman kerran ikivanha virhe on muistutellut olemassa olostaan, on napannut tai ainakin koskenut ensimmäiseen kasassa olleeseen kapulaan. Täytyy tämä viikko nyt tehdä säännöllisesti tunnaria ja hakea vähän vauhtia kapuloille menoon + muistuttaa, että siellä ON oltava nätisti. Luulen, että tuo auttaa kyllä.

Ohjatun vasemman puolen luovutusta en millään meinaa saada suoraksi, jää tosi helposti aavistuksen vinoon. Oikealta se osaa tulla suoraan. Sivulle siirtymiset on aina arvoituksen paikka, periaatteessa osaa ne nykyään aika kivasti, mutta kisatilanne on aina eri... Ohjatussahan se on nyt ollut aika levoton alkuviennissä, mutta sekin on treenien myötä kyhllä vähän rauhoittunut. Hauska myös nähdä miten tekee ohjatun merkin, nyt treeneissä on aika hyvin osannut hakea merkin läheltä paikan, mutta voi olla että kisassa se paikka taas jää kauaksi. Samoin kuin ruudun merkillä, jos lähtö on vasempaan... Ruutuun muutoin kyllä luotan, välillähän se treeneissä on taa mennyt aika kauaksi taakse, mutta napakka stoppi-käsky pelastaa kyllä tuon.

Kaukoissa jää nähtäväksi miten toimii ilman takapalkkaa!

Luoksetulossa jää helposti edestä tosi vajaaksi, en tiedä mikä juttu tää nyt on. Liikettä on muutenkin tehty aika vähän, saa nähdä miten pysäytykset onnistuvat. Luotan :-).

Hyppy on varmaan sitä samaa, vähän levoton alku, muuten pitäisi osata. Ja perusasennon kanssa aina niin ja näin..

Paikalla olotkin saatiin viime treeneissä tehtyä. Lonkka-asentohan sieltä tulee, se on selvä. Mutta josko vaikka muistaisi olla haistelematta....


Ei kommentteja: