lauantai 17. maaliskuuta 2012

Jäiset tokot

Melko kurjassa kunnossa oli tänään kenttä, jossa yritettiin tokotella Hannan kanssa.. Extremeä, mutta kaikki selvisivät hengissä ja loukkaannuttumatta (hmm..mikä sana??).

Aloitetiin paikalla olojen jätöillä. Istuminen ihan vaan hetken, hyvin skarppina. Makuu hyvin alas, mutta ylös taas vähän vajaa -tähän pitää tehdä korjaussarjaa! Pysyi suorana makuulla ja edessä ollut pissalätäkkö oli myös haistelematta... Ei oltu kovin pitkään piilossa.

Tupla aloitti vaikean kaavan mukaan eli nähden Huin ekan setin treeniä + tunnarin. Ja siitä sitten suoraan Tuplakin tunnariin. Keskityin taas siihen, että pysyisi sivulla rauhassa. Ja siihen, että menee nätisti kapuloille. No, taas nätisti-muistutuksella kääntyi takaisin mua kohden. Tällä tavalla se ei oikein oivalla mitä mä siltä haluan. Ehkä palaan takaisin alkuun ja kerron sille, jos räjäyttää kapulat taivaan tuuliin.. No, itse tunnari oli ihan siisti ja nopea haistelultaan - vauhtipalkka..

Sitten ruutu. Merkki hieno, tietysti, kun merkiltä ruutu oikealla. Ruutuun mentiin taas melko lujaa ja tiukka stoppi huuto - mutta luisui luisui ja luisui, luultavasti ruudusta ulkona. Eipä ainakaan jää vajaaksi... En ottanut loppuosaa. Pari paikan hakua, molemmat hyvin.

Idari, järjestys is-maa-sei. Ensin tosin seuraamista, jossa taas pompoteltiin. En saanut kovin rauhalliseksi, mutta rauhoittui kuitenkin, kun otin pariin otteeseen. JÄätiköllä oli tosi hankala liikkua. Sitten jäävät, istuminen tosi nopea - namipalkka. Maahanmenon taas sanoin väärällä rytmityksellä (opettelen sanomaan vasen jalka maassa, jolloin ei syöksyisi "jalkojeni väliin" vinoon), meni kyllä nopeasti ja hyvin maahan, mutta vinoon. Seisomiseen vartaloapu, jotta tuli napakka - pallo palkka. Otin seuruuseen lähdöt myöhästettynä istumisesta ja maasta.

Kaukoja, taas vähän naheet seiso-istu, muuten hyvin.

Ohjattu, vasen. Merkki ok, ennen nostoa taakse käsky, jolla ei mennyt ihan taakse asti, mutta teki, kuten halusin eli nosti nätisti. Tässä nyt pitäisi tehdä oikea päätös, että haluanko sen taakse asti vai en. Vuosi sitten ryhdyin työstämään, että menisi kunnolla taakse ja se alkoi vaikuttaa ohjatun suuntiin. Sitten totesin, että riittää, kun nostaa nätisti eikä sikaile. Nyt on saanut sikaillakin, johon olen nyt yrittänyt puuttua. Vaikeaa ratkaista tämä yhtälö mitä haluan.. Äh.

Huomenna jatketaan treeniä, jos vaikka löytys parempi treenipaikka?

2 kommenttia:

HannaH kirjoitti...

oisko se 'loukkaantumatta'? ;)

PiaP kirjoitti...

Joo, se se on :-D