sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Aamun tokot

Ei tarvinnut aamulla lähteä suunnitelman mukaisesti polkupyörällä tokotreeneihin, sen verran oli tuota lunta satanut yön aikana! Hyvästi kevät taas hetkeksi :-(.

Tuplan treeni;
seuraamista - erityisesti aloituksia, jotka ovat nyt taas huonontuneet. Nopeasti Tupla oivalsi, että pää pitää pitää ylempänä eikä sinne eteen lähdetä ryysimään. Täytyisi muistaa pihatreeninä tehdä myös sitä, että lähdetäänkin muuhun suuntaan kuin eteen.

Idari - maa,is,sei. Asennot olivat hyvät, palkka vasta lopuksi perusasennosta. Seuraaminenkin tuntui suhteellisen rauhalliselta (ollekseen siis Tuplan idari :-)), yhdellä tötsällä taas vähän häröili.

Luoksetulo - tässä pelkästään stoppiin asti, Hanna heitti pallon. Saatiin nyt eilinen huonohko stoppi pois mielestä :-).

Ruutu, merkiltä vasen. Merkille tuplakäskyllä ihan hyvin - siitä sai palkan. Uudelleen tiukalla käskytyksellä, inasen vajaa - pois. Ja vielä kertaalleen tooosi tiukalla käskytyksellä ja pienellä askeleella perään - hyvä merkki. Pääsi ruutuun palkaksi. Ruudussa palkka seisomisesta.

Toisella kierroksella ohjattu, oikea. Merkki hyvin ja nostokin nätti. Oikea on Tuplalle loogisempi ja siis helpompi. Toi vasen on se, joka aiheuttaa lähinnä ohjaajalle päänvaivaa.. Vauhtipalkka.

Tunnari, kapuloita vajaa 20 rivissä ja suhteellisen pitkä matka. Hyvä vauhti, tosi hieno haistelu + reagointi ja hyvä vauhti loppuun asti! Irrotti kapulasta ennen lupaa :-(, ei ihan päässyt tippumaan, mutta ei paljon muutakaan. Otin sivulle askelavulla. Siitä palkka.

Loppuun kaukojumppaa.

Mukavaahan tuo treenaaminen on, vaikka alkaa sinällään olla sitä hiton pilkunviilausta, joka ei sovi ihan parhaalla mahdollisella tavalla mulle, mutta yritetään :-))

Ei kommentteja: