perjantai 17. helmikuuta 2012

Tokottelut

Ja tokottelut työpäivän päätteeksi - ainiin, eihän mulla ollukkaan työpäivä ;-). No, treenit silti.

Tupla aloitti seuraamisella. Kati käskytti ja mä tein lähes käskyjen mukaisesti. Taas sitä pientä vikinää kuului alkuun, mutta sitten se loppui... Joo-o.

Idari, maa-sei-is. Asennot oikein, seisominen uusittiin kun etujalka oli liikkunut, toisellakin kerralla ilmeisesti liikutti toista etujalkaa vähän. Toi on tosi vaikeaa nyt kertoa koiralle, että voiko tehdä vai ei varsinkin, jos palaute tulee myöhässä. Täytyy taas tehdä erikseen seisomisharjoitusta häiriössä ja muutenkin seisomisen vahvistamista. Ne auttoivat viimeksikin.

Ruutu, merkki jälleen inasen vajaaksi, uusinnaksihan se meni, kun ei voi antaa tuollaisen mennä läpi.

Kaukot kisamatkalta tai ihan vähän vajaaksi. Muuten oikein hyvät vaihdot, mutta taas kerran seiso-maahan tekikin seiso-istu.. Toi virhe aina välillä tupsahtaa esiin, kun seiso-istua on niin paljon hinkattu. Pitäisi silti malttaa kuunnella!

Toinen setti alkoi tunnarilla, tiesin jo etukäteen sen olevan vaikeaa, kun Tupla näkee autosta muiden tekemistä ja siitä suoraan tunnariin. Rehellisesti sanoen oletin silti Tuplan suoriutuvan tehtävästä, vaikka vaikeaa olisikin. Mutta toi väärän. Arggh. Joutuu tätä kyllä nyt häiriö-Viskin kanssa treenaamaan kotipihassa!! Uusinnalla tietysti onnistui, mutta nytkin haistelu oli levoton. En taida nyt vauhtipalkkaa tehdä ihan lähiaikoina, jos päästään Kirkkiksen kisaan mukaan.

Ohjattu oikea hämymerkkien sekaan. Ihan hyvin tehty ja siisti nostokin. Vauhtipalkka.

Loppuun eteenmenon maahanmeno harjoitus.. Kati vei narupallon ja Tupla pääsi juoksemaan Katin luokse ja ottamaan pallon. Sitten saman toisto, mutta Tupla käskettiinkin maahan eikä päässyt Katin luokse. Tai niin siinä piti käydä, mutta Tuplahan ei korviaan lotkauttanut maahan käskyyn! Onhan toi törkeän vaikea harjoitus, mutta silti kuunnella ja totella pitää! Vauhti oli tosi hurja, jolloin käsky on helppo unohtaa.. Jouduttiin uusimaan muutamankin kerran, ennenkuin onnistui. Vaikea harjoitus, mutta aion kyllä uusia!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Loistava idea eteenmenon maahanmenon harjoitteluun! Testataan Huiskunkin korvia ens kerralla!

PiaP kirjoitti...

Miten musta tuntuu, että Hui kyllä virkamiehenä kuuntelee JA tottelee. Toisin kuten eräät ei-niin-virkamiehet...