torstai 16. helmikuuta 2012

Tokot pikku pakkasessa

Mukavat, joskin vähän vilposet tokottelut Hannan ja pirpanoiden kanssa Teivon nurkilla.

Tupla aloitti ruudulla, poikkeuksellisesti molemmat puolet merkiltä ja molemmista pallopalkka. Oli sen verran hyvät merkit, että kai niistä joskus voi palkankin ansaita ;-). Ruudussa paikka kovin takana, saas nähdä tuleeko tästä vielä joku ongelma - tuskin.

Sitten seuraamista. Skarppia ja kivan tuntuista, mutta mutta... intoa taas riitti kuin pienessä kylässä ja kas kas ääntähän sieltä saatiin aikaan. Hittolainen, on kainalopalkka saanut aikaan tuollaista intovikinää.

Tunnari kisamaisella asetelmalla. Olipa vauhdikas kokonaisuus, huippua jos tuo paluukin on alkanut nyt pelittää!! Sivulle siirtymistä en ottanut, palkka luovutuksesta.

Sitten ohjattu, oikea. Merkki lujaa ja kapulalle lujaa, veti aika liiraamalla kapulalle ja sai taas vissiin vedettyä mua vähän linssiin, kun nosto ei ollut ihan siisti... Vauhdikas palautus ja siisti loppuasento ja sivulle tulo. Siitä palkka.

Kaukojakin tehtiin, yhden kerran sarja lähes kisamatkalta. Ihan kivat vaihdot.

Lopuksi luoksetulo, Hanna palkkasi stopista. Stopista maahanmenoa jouduttiin ottamaan useamman kerran, kun jätti menemättä ihan loppuun asti maahan. Ei vaan pystynyt :-o. Loppuosankin muistin tehdä, se oli oikein vauhdikas ja siisti, myös sivulle tulo.

tänään ilmestyi kauan odotettu PK-lehti ja koekalenteri!! Aika kivasti oli jälkikisoja tyrkyllä, osa myös tottiksen perusteella rajoitettuja. Että mahdollisuuksia kyllä on sm-kisalippu ansaita, jos vaan taidot on kohdillaan :-)

Ei kommentteja: