maanantai 9. tammikuuta 2012

Veikalla oli hauskaa :)

Tänään lähdettiin aamusta hallille Tuplan ja Veikan kanssa. Veikalla oli huippuhauskaa seurataessa Tuplan treenejä ;-). Hallilla olikin väkeä molemmilla kentillä, mutta sain hyvin treenit tehtyä siinä hallin keskikäytävällä ja lopuksi vähän kentänkin puolella.

Ensin kaukoja tosi hyvässä häiriössä, kun metelöiviä koiria oli häkeissä siinä käytävällä. Tänäänkin teki väärin istu-seison, eli loikkasi selkeästi eteenpäin. IHan hyvä, että se virhe uusiutui, pääsin korjaamaan. Itse asiassa vallan nopeasti alkoi taas tehdä oikein noi vaihdot. Back myös näytti tänään hyvältä, edelleen ihan täydellistä ei tee helposti, mutta suunta on kyllä aivan selkeästi oikea! Tein myös yhden nopean vapautuksen pelkästä jätöstä, jos vaikka unohtuisi se haisteluajatus mitä esiintyi kisassa.

Seuraamista, edelleen kainalolla. Nyt teki tietysti tosi hyvää, ei painanut eikä muutenkaan sählännyt. Mutta luonnollisesti tiesi, että kainalossa on... Koirista ja ihmisistä tuli hyvää häiriötä ja selkeästi Tupla keskittyi tekemiseen. Tätä tehtiin montakin pätkää, nyt kävelin normivauhdin vallan nopeasti, tuntui taas paremmalta se vauhti. Kun vain muistaisi... Jalka-apu aina perusasentoihin, että pysyy suorassa eikä työskentele taakse. Varsinkin vasempaan käännös + liike seis on tässä hankala, kun tekee niin yli tuon käännöksen.

Idarin asentoja ja paikallaan pysymistä. Maassa ja istussakin pää kääntyy liian paljon, täytyis varmaan ottaa työn alle. Seisomisessa liikutti taas etujalkaa, josta pääsin puuttumaan. Sitten jälleen skarppasi ja muisti mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Tämä on kyllä tosi pahasti pinttynyt tapa, mutta saan sen vielä korjattua! Idarin seuraaminen on yksi asia mikä on myös joskus saatava korjattua. Jaah - mitähän hyvää idariin jäi jäljelle :-D. Eipä juuri mitään. No ehkä se, että noin keskimäärin tekee asennot oikeina asentoina :-D.

Tunnari kierron kautta, kasa ja oma kahden väärän kapulan päällä. Olikin muuten vaikea! Etsi tosi monta kertaa kasaa läpi, kunnes viimein tajusi, että se on siinä päällä. Hienosti malttoi etsiä, parissa oli kyllä kuolaa reilusti, mutta mihinkään väärään ei tarttunut. Ei pureskellut tuonnissa, hyvä - oliskohan tämä ongelma jäänyt unholaan?

Kierroilla parit stopit + maahan.

Luoksetulosta vapautus jätöstä, josko tässäkin tämä auttaisi siihen haisteluajatukseen.

Vielä merkki+pallo+kapula kuuntelua. Ensin heitin kapulan merkin luokse ja sen jälkeen pallon. Merkki-käskyllä iloisesti toi kapulan. Uusinnalla ei enää mennyt hämyyn, vaikka tekikin kyllä tahmean merkin. Kolmannella kerralla hieno merkki, josta vapautin ja otti palkaksi kapulan - ei palloa..

Mukavat pikku treenit, jossa pääsi vähän keskittymään noihin pikku paloihin liikekokonaisuuksien sijasta. Näitä tarvisi nyt tehdä, kun on mahdollisuus hallillakin käydä (+ pihatreenit).

Toko koukuttaa...

Ei kommentteja: