keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pihassa

Aamu on ollut niin kaunis ja IHANAA lunta pihamaassakin, joten ei muutakuin pienet treenit Veikan aamupäikkyjen aikaan.

Ensin seuraamista, kainalolla. Edelleenkin tuntuu siltä, että kainalolla jatketaan. Asenne on nyt paljon parempi kuin se on ollut ja asentokin parempi. Lisäksi kainaloa kytätessä ei muista niin paljon tehdä napsimisyrityksiäkään - tänään se saldo oli pyöreä nolla! Yritin testailla jälleen omaa rytmiäni, nyt lähinnä sitä että kuinka pitkiä askelia mä voisin ottaa - tai lyhyitä. Ei yksikseen treenatessa tosta ota kyllä mitään selkoa.

Jäävistä seisomista takapalkalla ja avulla. Tosi napakka seisominen, ihan älyttömän hyvä. Tavoitesuoritus saadaan aikaan avulla ja takapalkalla :-/ vaan ei ilman.

Sitten ohjatun tuonnit molemmillta puolilta vinosta kierron avulla. Hyvin suoristi itsensä. Ei purrut.

Tunnari, johon laitoin lisämausteita kolmesta pallosta ja ohjatun kapulasta. Asettelin ne tunnareiden ympärille. Tunnaririvi oli z-muodossa niin, että aina päistään kapulat toisissaan kiinni ja muutenkin pienet välit. Tuplalle taisi haastavinta olla se, miten pääsis pallojen yli tunnareille, koska pallojen päälle ei voinut astua :-D. Kiersi hetken kuin kissa kuumaa puuroa, mutta malttoi mielensä palloista ja meni kapuloille. Siellä taas tosi tiivistä haistelua ja tökkäsi omansa irralleen muista ja toi hienosti. Pätevä. En tiedä onko näistä tiiviistä tunnaririveistä nyt tullut tuo tosi tiivis haistelu? Mutta se voi olla myös kohta ongelma, koska nyt imppaa ihan nenä kiinni kapuloissa.

Luoksetulon eka pätkä, ihan hyvä stoppi! Siitä pallo palkka.

Loppuun kaukoja, nämäkin takapalkalla. Kaksi täyttä sarjaa ja pylly viivalla, että näin miten liikkui. Itse olin n. 10 metrin paikkeilla. Ihan superia, teki molemmat sarjat hyvin!! Tosin yksi sei-maa meni taaksepäin, mutta se nyt tosiaankaan ei ole huono asia :-D. En silti usko, että saan näitä toimimaan (vielä) kisoissa, mutta toisaalta ensin pitää saada onnistumisia edes treeneissä!

Ei kommentteja: