torstai 8. joulukuuta 2011

Hallilla

Tupla aloitti tunnarilla, nostatettiin ensin kierroksia Huin treenillä ja ennenkaikkea, kun Hui sai tehdä tunnarin :-O. Ja niinhän siinä kävi, nosti per**%¤ omasta viereisen ja vielä ihan pokkana toikin sen! Uusinnalla niin ikään väärä aivan haistelematta, siitä sai kyllä jo kunnolla kuulla kunniansa. Sitten pystyi jo tekemään kunnon tunnarin.

Seuraamista kainalolla. Tätä nyt työstetään ja työstetään. Tänään olisin saanut olla tarkempi muutamasta pomppaisusta, mutta meni läpi sormieni !

Idari kokeen omaisesti, järjestys maa-is-sei. Maassa ja istussa yritin ottaa mukaan seuraamaan myöhäisessä vaiheessa, taisin onnistua vaikka oli kyllä vaikean tuntuista, mutta koira toimi nyt hyvin! Seisoa hinkattiin, koska taaaaas liikutti jotain jalkaa pysähdyksen jälkeen. Tuossa täytyy olla ihan ehdottoman musta-valkoinen nyt.

Ruudun paikan hakua. Sivusta helppo, mutta takaa ihan reunasta vaikea. Piti lähteä ensin muka merkille :-O. Sitten kokonainen ruutu ihan hyvin ja loppuosa tosi siististi sivulle!! Jesss!

Tauon jälkeen aloitettiin uudelleen Huin tunnarin jälkeen meidän tunnari. Nyt osasi tehdä oikein.

Sitten luoksetulo, Hanna hetti pallon stoppiin. Vähän vaikutti siltä, että olisi ennakoinut pysähdystä. Seisosta loppuun asti, nytkin himmasi kyllä vauhtia. Sitten humpuuttelusta vain maahanmeno, hyvin.

Ohjatulla nättiä kapulan nostoa + vinot tuonnit kertaalleen. Ihan ok.

Kaukoja n. 10 metristä ja takapalkalla. Erityisesti sei-is aloitus on vaikea, ei tee siinä istumisessa riittävästi töitä taakse, tätä jumpattiin. Sen sijaan sei-maa osasi tehdä nyt useamman kerran tosi hyvin. Sei-is on se meidän haastavin lenkki.

Ärsyttävää aina, kun tulee ton tunnarin kanssa virheitä. Taidan aloittaa huomennakin hallitreenit tunnarilla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hi-hii....seuraamista kainalolla....meillä on nykyään seuraamista luistimen nauhalla:-)))

t.Tarja ja veli-Nomi