torstai 21. heinäkuuta 2011

Huiput pk-tottistreenit

Treenit, kun kaikki onnistuu täydellisesti. Niin meidän tapauksessa ne on sellaiset, ettei treenaa ollenkaan.. Tänään oli sovittuna Nokian majalle isot pk-kisamaiset treenit ja meidänkin oli tarkoitus treenata. Mutta vettä satoi aivan törkeästi, siis ihan kaatamalla. Kävin majalla kuitenkin kurkkaamassa tilanteen, mutta en sitten jäänyt paikan päälle vauvan kanssa kaatosaateeseen. Ehkä parempi niin, sen verran säätämistä se olisi ollut.

Illalla pihassa pienet tokottelut;
ensin ohjattua vaikeamman kaavan mukaan (kun tää muutenkin on ollut meille niiiin helppoa viime aikoina!!!), eli keskikapulalla oli kapulan lisäksi pari lelua.. No, ensihän Tupla tietysti lähti ihan viivana lelulle. Toisella yrityksellä haki hienosti kaksi kertaa vasurin ja vielä otettiin oikeakin, joka myös onnistui. Hyvä treeni! Merkkiin ei tuolla lelulla ollut vaikutusta.

Tunnari heti perään. Laitoin ison kasan ja sekaan heitettiin lennossa Tuplan nähden oma. Hieno haistelu ja nyt myös vauhdikas tuonti. Siitä lelu tietty palkaksi.

Sitten edelleen kaukojumppaa loppuun. Nyt muistin palkata välillä ekoista ylösnousuistakin, ettei mene aina siihen down ja peruuta -jahkaamiseksi vain. Toki sitäkin harrastettiin ...

Yritän kovasti tsempata huomenna itseni jälkimetsään.. saas nähdä kuinka käy. Harvakseltaan on tullut itse tehtyä jälkiä Tuplalle, ihan hyvin voisin nyt tehdä ja tarkkailla erityisesti kulmatyöskentelyä, mikä viime treeneissä kusi ihan totaalisesti...

Ei kommentteja: