sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Treenit jatkuvat...

Tänään oli ihanaa olla vain kotona! En millään olisi kyllä jaksanutkaan raahautua sm-kisojen finaalia katsomaan, vaikka varmasti olisi ollut hienoja suorituksia nähtävillä. Onnea kaikille menestyneille, mutta erityisesti tietysti Ninalle ja HuippuÄssälle, joille Suomen Mestaruus!!!

Eiliset sm-kisat olivat kyllä tosi kiva kokemus. Järjestelyt olivat moitteettomat (okei, ei puhuta siitä palkintojen jaosta, joka hieman venyi) ja kehissä oli mukava kisata. Tuomarit olivat ankaria, mutta niinhän sm-kisoissa kuuluukin. Aamupäivästä hyvät arvosanat olivat tosi vähissä, mutta iltapäivään mennessä niitäkin oli jo nähty useita. Kehät olivat hyvät, niissä ei ollut mitään kikkailuja. Kyllä huiput ovat huippuja ja ihan älyttömästi olisi meillä työsarkaa, jos haluttaisiin edes lähelle tuota tasoa. Lisäksi mä olen omaan suoritukseeni pettynyt, en ollut ihan hereillä tai sanotaanko että jotenkin oma suoritus ei ollut sillä tasolla, kuin pitäisi. Mutta no, treenaaminen jatkukoot ja ensi vuonna ollaan taas yrittämässä parempaa tulosta!!

Tänään sitä treeniä tehtiin ihan vain kotipihassa. Ensinnäkin niitä viereen tuloja, ne nyt ihan oikeasti yritän saada kuntoon. Niitä tehtiin sekä aamulla että illalla. Sinänsä kiva, että näissä sessioissa Tupla jo osaa tulla suoraan ja riittävän "eteen". Lisäksi seuraamista, jossa yritän taas saada sen painamisen kuriin. Sama vanha keino, eli tiukka huomautus kun koskee ja myös paikkaa taaemmaksi. Tämä on ikuisuusprojekti, mutta nythän seuraaminen on jäänyt tosi vähille, joten siinä mielessä taas pieni valon pilkahdus, että ehkä se joskus tulee paranmaan... Lisäksi jääviä, nyt keskityin sekä oikeisiin asentoihin ilman apuja sekä siihen, että asennossa pysytään liikahtamatta kunnes toisin sanotaan. Iltaruoka tuli tunnarista, jossa hämykasa + oma piilotettuna hyvin nurmikon sekaan - tässä Tupla alkaa olla eri pätevä.

Viikolla pitää ottaa jälkeä sekä pk-tottista, lauantaina aiotaan Harjavaltaan jälki2 -kisaan. Toki tokoakin jatketaan vähintäänkin tiiviisti, ei sitä tähän nyt jätetä :-)).

Ei kommentteja: