maanantai 13. kesäkuuta 2011

No voihan jälki!

Tänään aamusta Hannan kanssa jälkimetsään. Koska meidän aikataulut olivat sen verran edellä Hannaa ja lapsia, että päätin tehdä sekä Huiskun että Tuplan jäljen. Molemmille aika tarkalleen kilsan mittainen. Tuplan jäljellä myös teräviä kulmia ja kuusi keppiä, vanhentui 1,5 tuntia. Ja hyvin otti janan, lähtö oikealle, myös heti perään terävän kulman  hyvin, mutta mutta... ei nostanut AINOTTAKAAN keppiä!!!! Koska olin itse tehnyt jäljen, tiesin, että se ajoi aika tarkalleen koko jäljen. Ainoastaan se teki sellaista kummallista tarkistelua varsinkin, jos pohjana oli varvikkoa, johtuiko vesisateen levittämästä hajusta?? NO, niin tai näin, luulin että syy oli omissa kepeissä, mutta koska Huiskunkin keppisaalis jäi onnettomaksi, nyt syy olikin sitten jossain muussa? Pohjana ollut varvikko?? Vesisade?? Kepit olivat ihan normaaleja, jotka olivat mulla olleet laukussa jo jonkin aikaa. Voihan jälki, ei voi muuta sanoa... Ei auta kuin mahd.pian päästä uudelleen!

No, jos jotain hyvää niin se, että esineruutu sujui mallikkaasti. Neljä esinettä, joiden paikkoja en tiennyt. Kolme nousi aivan heti, neljättä jouduttiin ihan hetki etsiä, se oli oikeassa etukulmassa. Tupla reagoi mielestäni siihen jo kertaalleen, mutta jatkoi silti ohi alueen taakse, uusinta lähetyksellä samasta kohtaa jo malttoi nostaa esineen.

3 kommenttia:

PiaP kirjoitti...

Jaaha... oisko sittenkin keppinoteeraamattomuudet yrttipunkkipantojen aikaan saannosta sekä Huiskulla että Tumpulla! Hittolainen, pitäiskö heittää taas kerran menemään koko panta. VIime viikolla jo otin pois, kun oli sm-kisat tulossa ja se haisi niiiiin pahasti. Nyt laitoin Tuplalle toisenlaisen, joka ei haissut ihan yhtä pahasti, mutta mutta...

Hanna kirjoitti...

Mä heitin hevonkuuseen koko pannan. Se haisee niin järkyltä että en mä ala sellasen kanssa pelleilemään varsinkin jos se aiheuttaa tälläistä kuin nyt luultavasti Huiskulla ja Tumpulla..

riitta kirjoitti...

Kanervan haju on tällä hetkellä tuolla metsässä toooodella voimakas. Huomattiin kun tänään käytiin jäljellä. Kanervikossa oleva esine esineruudussa oli tosi hankala, myös punkkisuojaamattomille koirille ;).

Oon miettinyt edelleen tota panta hommaa. Ehkä se 1-2 viikkoa tuoreena voipi häiritä koiran nenätyötä, mutta koirilla on niin törkeän hyvä hajuaisti, että uskon ainakin itse, että kyllä ne oppii se panta kaulassakin tekeen täysin virheetöntä nenätyötä. En tiiä, kunhan pohdin :).

Ja siis viis siitä kuka sitä käyttää tai on käyttämättä, tärkeintähän on, että hommat toimii ja punkit pysyy poissa :) Mää vaan aina jään tällaisia asioita pohdiskelemaan ja ihmettelemään :)