maanantai 20. kesäkuuta 2011

Tokoaktivoitumista?

Jaaha.. viime viikko meni enempi ja vähempi pk-aktivoituneena, mutta nyt taas pitäisi kyllä aktivoitua tokon saralla. Kisapaikkaa meillä ei kyllä tällä hetkellä mihnkään ole, eikä heinäkuussa oikein sopivia kisoja olekkaan. Paitsi Ulvilassa olisi, mutta ne kokeet oli täynnä. Elokuussa onkin sitten paljon alueella tokoja, joten eiköhän sieltä sitten sopivia löydetä.

Eilen otin pitkästä aikaa tunnarin. Taas piilotin hiekkaan oman ja ympärille omia. Tässä Tupla pystyy tekemään tosi rauhallisesti ja hyvin töitä. Sieltä se oma taas kaivettiin (tuleekohan tästä jotain harmia, kun nytkin joutui siis tassulla pikkaisen pyöräyttämään, että sai hiekkakuopasta sen esiin?!) ja ihan kohtuullinen tuontikin. 

Seuraamista ollaan myös tehty. Fokus paikassa ja päänasennossa. Tässä onkin työtä, vaikka kotipihassa toki tämäkin onnistuu paljon helpommin kuin muualla.

Kaukojumppaa. Tässä keskitty taas siihen peruuta-käskyyn, jossa eilenkin tuli tosi moneen kertaan tassunmitan verran eteenpäin, eli se luistaa etupään siirtämisessä taaksepäin ja tuleekin mieluummin takaa vähän eteenpäin. Rontti.

Ei kommentteja: