maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ja niin me aktivoiduttiin

Tokotreenit pyörähtivätkin sitten heti aamusta käyntiin Hannan kanssa :-).

Tupla aloitti seuraamisella. Taas oli ihme vimma yrittää purra jalkoihin, erityisesti käännöksissä, kun se pää suikkaa alas. Tiukkana tiukkana! Seuraamista täytyy nyt tehdä ihan joka ikinen kerta, jotta saatas tähän parempaa tuntumaa.

Sitten idaria. Hanna käskytteli, tehtiin omaan tahtiin ja käännöksiä/kulmia paljon. Jäävät oikein, otettiin myös pysymistä. Päähän sillä kääntyy kyllä... ehkä totakin nyt vain pitäisi alkaa hioa, että sitä päätkään ei saisi kääntää. Nyt pysyi kroppa paikoillaan. Seisomisessa kaivoin lelua taskusta, ja liikkui silloin perääni!! Tästä tuleekin hyvä treenitapa - jatkossa tehdään näissä paljon häiriötä ja silti pysyttävä tasan tarkkaan paikoillaan.

Sitten ruutuleikkiä. Tehtiin kaksi ruutua merkkeineen kentälle. Tupla "kiersi kehän" ympäri ja sai vasta toisesta ruudusta palkan. Aika kivasti, vaikka vähän oli hankalaa lähteä tokalta merkiltä oikeaan ruutuun (tälle merkille tultiin ekasta ruudusta), mutta hyvinhän se sitten onnistui, kun vaan malttoi _kuunnella_.

Tauon jälkeen aloitettiin noudolla ja siinä nätillä takaaotolla. Ensin 650 gr kapulalla ja sitten 2 kg. Menee nyt ihan suoraan kapulalle ja on sen näköinen, että jeesss- hyppään ja pyöräytän jaloillani.. Taakse-käskyllä saa kyllä tuon toimiin, mutta tätäkin täytyy treenata, koska asenne on taas vähän turhan raisu ja siis huono.

Ohjattu. OIkea ensin, ja taas vaihteeksi keskikapulalle - sain pysäytettyä. Ärsyttävää ongelmaa tässä liikkeessä. Haetutin myös vasemman, se ok. Lopuksi merkistä palkka.

Tunnari, oma piilotettuna ja hämyjä ympärillä. Otin aamulla kokonaan uudet kapulatkin. Tämä oikein hyvä, palautus hiiiidas.

Lopuksi kaukojumppaa, läheltä - asennot oikealla tekniikalla.

Ja yksi kierto, josta luoksetulon loppuosa. Nyt viereen siirtyminen jo yli, mutta se ei nyt haittaa.

Kivat, tehokkaat aamutreenit jälleen - kiiiitos :-). Aamutreenit rulettaa, iltaisin on vähän hankaluuksia tuon vauvan nukkuma-aikojen vuoksi. Tästä syystä jätin nyt paikkani Ylökkin valmennusryhmässäkin, koska en pystynyt sitoutumaan myöhäiseen treeniaikaan mitenkään. No, näillä mennään nyt tämä kesä. Ensi kesänä onkin toivottavasti jo vähän "helpompaa" aikataulujen osalta.

Ei kommentteja: