sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tokoa

Hei - me treenattiin!!  Jihuu - ja vielä ihka oma drymax-pukuni päällä - jeee! Ajoituskin oli mitä mainioin, vauva nukkui tasan tunnin autossa ja kun Hannan kanssa päästiin juoruasteelle alkoi melkoinen huuto turvakaukalosta. Joten äkkiä Audi käyntiin ja kaasua, näin päästiin hiljaisissa merkeissä vielä kotiin asti :-).

Tupla aloitti seuraamisella, Hanna häiriköi ja Tupla taisi mennä ihan jokaiseen häiriöön... huoh. Ei erityistä palkkaa, kisakehut vain sitten, kun pystyi kehumaan.

Sitten luoksetulo myöskin palkatta. Tämä oli hieno.

Ohjattu palkatta. Merkki sama mistä lähdettiin ruutuun, myös haettava puoli sama. Ja niinhän se singahti ruutuun niin että vilahti... korjasi kyllä itse, mutta keskikapulalle. Joo, uusinnalla onnistui. Nosti muutoin tänään nätisti taas kapulan  - jotain hyvää.

Sitten tunnari. Kasa kapuloita, oma piilotettu heinikkoon. Tupla malttoi hetken etsiä aika hyvinkin, mutta sitten taas kantti katkesi ja nosti väärän. Huoh. Ehkä oli liian vaikea pitkästä aikaa palkattomia liikkeitä alla ja sitten vielä piilotettu kapula.. PITÄISI toki suoritua, mutta ei... Sitten piti vähän uusia, että onnistui vihdoin... Tein ihan treenin loppuun yhden piilotuksen, onnistui. Samoin kotipihassa piilotus + hämykasa onnistui. Täytyy nyt tosiaan noita piilotteluja tehdä ja yrittää saada tämä liike taas kuosiin.

Tupla sai vielä tehdä Huiskun leikkiessä paikalla olon. Ampumiseen ei reaktiota, noutokapula on paha, jouduin yhden kerran sille ärähtämään, kun etupää nousi ylös maasta. Mutta sitten oli kohtuu rauhaisaa, palloleikki ei sitä niin hetkauta, mutta noudot kylläkin.

Kiitos taas Hanna seurasta! Onpa mukavaa päästä treenaamaan vaikka on se vauvankin katselu ja ihastelu niin ihanaa <3.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kiitos teille :) Jatketaan taas harjoituksia - ja ihasteluita!

JenniL kirjoitti...

Voi! On se kyllä suloinen :)