tiistai 31. toukokuuta 2011

Metsän siimeksessä päiväkoti :-)

Hannan kanssa ollaan perustettu nyt sitten päiväkotin metsikköön :-). Aika hienoa, että on päivätreeniseuraa, koska nyt ei tarvi sitten kaikkia iltoja viettää treeneissä, kun voi tehokkaasti perhe-elämää "säästäen" käyttää (myös) päiväsaikaa treenaukseen. Ja ihan hyvin se treenaus sujui Ellan, Eemelin ja kääpiön kanssa! Hyttysiä vaan oli, niitä pitää nyt jo osata taas varoa.

Hanna teki Tuplalle jäljen, sellainen alokkaan vetäisy. Pitkä jana, hyvin eteni suoraan mutta otti jälleen takajäljen - toinen kerta peräkkäin. Pläääh. Nyt se ongelma kuitenkin tuli meillekin. Alku jäljestyksestä oli myös hankalaa, janan sählingistä kesti hetken että pääsi kunnolla kiinni jälkeen. Sen jälkeenkin vielä matkan varrella hukkasi yhden kulman, jonka toki itse korjasi sekä joku muukin pieni häröily tuli, eli ei ihan parasta Tuplaa. Keppejä oli kuusi, mutta vitonen jäi syystä tai toisesta metsään. Ei mielestäni reagoinut siihen mitenkään.

Ennen jälkeä esineet. Etuesineen nosti hienosti, taisi jo ennen lähetystä reagoida siihen! Hyvä! Sen jälkeen takaa sellaisen pienen montun reunasta edelleen hienosti toinen esine. Kolmatta etsi tovin, mielestäni reagoi siihen, mutta ei joko pitänyt maalisutia esineenä tai sitten ei sitä vaan ottanut suuhun (luulen, että ensimmäinen vaihtoehto) ja lisäksi pyöri yhdessä toisessakin kohtaa useamman kerran ilman tulosta. Mutta tulihan se maalipenssilikin sieltä ilman apuja. Taas hyvä treeni, ettei ihan aina löydy kolmella pistolla hetkessä esineet, pitää osata myös etsiä pidempään!

Ei kommentteja: