tiistai 3. toukokuuta 2011

Peekoota

Aamupäivällä Hannan kanssa Mutalassa vähän peekoo-hommailemassa.

Tupla ensin paikalla makuussa, nyt pysyi ampumisen, mutta piti mun varmistaa silti, että oleppa nätisti siellä. Noudoissa kääntyi kentälle päin, mutta ei yrittänyt nousta. Tätä täytyy harjoitella vielä paljon. Nyt oltiin tarkoituksella hyvin lähellä Huita, jotta häiriötä ainakin olisi tarpeeksi.

Seuraamista vain sen verran, että saatiin ampuminen ja eteenmenon suora. Ampumisessa ekaan reagoi, toinen ilman mitään. Seuraamisesta nyt ei puhuta mitään..

Jäävät kertaalleen palkaten. Kivasti, varsinkin maahanmenon todellakin syöksyy! Mutta on sen verran kiihkeästi odottamassa palkkaa, että taas nousi kyynärät ilmaan heti maahanmenon jälkeen. Stoppi tuntui myös tosi hyvältä, siitä pallo palkka.

2 kgn nouto; nätti nosto taakse-muistutuksella!! Ja tosi hyvä vauhti ja siisti luovutus, hyvä!! Hyppyeste ilmava ja kokonaisuudessaan siisti. A-esteellä kiersi takaisin tullessa, joten se uusittiin...

Eteenmeno ILMAN palloa, ja niin lähti kuin nappi housusta vaan ei mennyt maahan. Tämä maahan meno osuus tulee olemaan meillä vissiin vaikeampi rasti. Vasta käskyllä "Tupla maa" se reagoi ja tippui hyvin, mutta sitä ennen oli kyllä parit maa-käskyt mennyt ihan kuuroille korville.


Tottiksen jälkeen vielä esineet. Ensin Huisku ja sitten Tupla valmiiseen ruutuun, takakulmat, noin ruudun keskellä ja vasemmassa edessä esineet. Ekalla lähetyksellä vasurista nosti etuesineen hienosti. Sitten uusi lähetys kohti vasenta nurkkaa ja Tupla lähti oikeaan takanurkkaan ... hmpphh.. ja vielä tullessaan VAIHTOI esineen. No, näköjään tälläistäkin sattuu.. Sitten seuraava esine nousikin sieltä vasemmasta takanurkasta, kun lähetin vähän huolellisemmin ja pidin huolta suunnasta. Ja vielä se kertaalleen tiputettukin esine haettiin. Nopeaa toimintaa se Tuplalla on, ehkä pitäisi nyt jotenkin myös tehdä vaikeampia ruutuja, että joutuisi hieman pidempään oikeasti etsimään.

Ei jumalalavita... vanha neiti Kina on meillä hoidossa ja nyt juuri näkyy pöllineen saunan takaa hiiren loukun, jossa on hiiri. Ja arvatkaa mitä se tekee - se syö sitä hiirtä parhaillaan!!

Ei kommentteja: