keskiviikko 4. toukokuuta 2011

No olihan vaikeaa

Tänään taas kivat aamupäivän treenit Hannan kanssa.

Tupla aloitti luoksetulolla. Ensin kuuntelun oppitunti. Hanna käskytti liikkurina ja kutsui oikein iloisesti TÄNNE. Olin aivan varma, että Tupla menee halpaan, vaan ei mennyt! Hyvä! Ensin vauhtiluoksetulo. Sen jälkeen stoppi - hieno - Hanna heitti pallon taakse. Tämän jälkeen stopista vauhtiluoksetulo. Sen jälkeen stopista maahanmeno, sekin tosi hyvä - Hanna palkkasi takaa. Ja vielä maasta vauhtina suora ja erikseen loppuosa. Sekin ok.

Tämän jälkeen ruudussa jatkui kuuntelu. Hanna käskytti MERKKI - Tupla ei mennyt halpaan. Mutta omalla oikealla käskyllä teki hienon merkin. Hanna liikkurina huusi RUUTU - Tupla ei ihme kyllä mennyt halpaan. Oikealla käskyllä ruutuun pallolle. Nyt pallon paikka oli siirretty vasempaan reunaan. Sitten vielä tyhjään ruutuun ja tarjosi ihan väärää paikkaa... Höh. Välillä ruutu oli jo niiiin hienolla mallilla ja nyt taas sekoili. No, saatiin oikeakin paikka aikaiseksi, josta palkka. Vielä uudelleen ruutuun ja loppuosa, joka ihan ok.

Tauon jälkeen ohjattu. Vasen ensin, apuna pikku kippo. Hienon merkin jälkeen aivan sikana kapulalle. Toruin ja kielsin tuomasta. Uusinnalla olikin sitten jo älyä mukana ja nosti uuden opitun mukaisesti hienosti ja siististi takaa. Loppuun asti tuonti, luovutuskin suora. Otin myös oikean puolen, sielläkin kippo apuna. Nyt teki ihan hyvän noston ja luovutus ihan loppuun asti uudella viereen käskyllä. Jäi vajaaksi..

Tästä sitten tunnariin. Paljon kapuloita ja kapulat merkin ja ohjatun kapulan välissä. Ja Tupla sikaili ja oli aivan kuutamolla. Oli menossa ohjatun kapulalle ja sitten tunnareille ja nosti ihan mitä sattui. Ja uusiksi ja uusiksi. Hermostuin ja lisäsin kaikki mahdolliset noutokapulat sinne tunnareiden sekaan ja olipa todella vaikeaa luopua tuonti-moodista kapuloiden yhteydessä ja siirtyä haisteluun. En tiedä monenko toiston ja jäähyn jälkeen alkoi järki tulla mukaan ja saatiin vihdoin onnistunut haistelu ja oman nosto. Ja tämän jälkeen vielä yksi uusinta, joka myös onnistui. Olipa _todella_ vaikea harjoitus!! Kotipihassa oli pakko uusia sama setti ja nyt ensimmäisellä kerralla toi metallikapulan, toisellakin yritti, mutta stoppasin ettei päässyt tuomaan. Vasta kolmannella uskoi että kyseessä on OMA-liike ja pystyikin haistelemaan ja tuomaan oman. Ihan älyttömän vaikea. Uskaltaisikohan huomenna valmennusryhmän treeneissä ottaa saman?

Ei kommentteja: