tiistai 3. toukokuuta 2011

Eilen pihatokoa

Sain sentäs illalla aikaiseksi tehdä "kunnon" pihatokotreenit muutamien tehtyjen tunnareiden lisäksi. Tunnarissa olen nyt tehnyt pitkiä (n. 20 kapulaa - saisi olla vielä enemmänkin) jonoja Tuplalle haisteltavaksi. Ja yleensä vielä niin, että se ei näe, kun teen jonon - jotta ei vahingossakaan tietäisi missä oma on. Hauskaa päänvaivaa selkeästi Tumpulle, mutta kyllä se kotipihassa tän klaaraa :-).

Ruudun paikka on hakusessa. On nyt tosi reilusti siellä edestä katsottuna oikealla. Sitä pihatreenissä on nyt yritetty jumpata pois. Sen sijaan takaa ylitystä ei ole (kop kop) vähään aikaan tullut.

Ohjatussa vasen tuo- taakse on hankala ilman apuestettä. Pihassa tätä on kuitenkin jauhettu. Ja menipä se taas vaihteeksi keskikapulallekin... Joten tätä liikettä täytyy kyllä toistaa ja toistaa. Oikea on nyt kaikin puolin helpomman tuntuinen. Lisäksi vinosta tulleita luovutuksia, jotka myös edelleen tosi vaikeita. Jos käännän kokonaan selän tai ainakin kyljen koiralle, on sen vähän helpompi hahmottaa mihin pitää luovutus tehdä.

Stoppeja kierrolla. Nämä hyvin!

Kaukoja. Ei hyvin. Nyt lintsaa taas vaihteeksi down-käskyllä.. per.... Niitä hinkattiin.

Idari, jossa asennot tuntuivat hyviltä ja lisäksi erikseen asennon pysymistä ja seuraamiseen lähtöjä. Pysymisiä pitäisi tehdä, niissä helposti tulee kääntymisiä ja varsinkin seisomisessa eilen siirsi jopa toista etujalkaansa kääntyessään.

Ei kommentteja: