tiistai 10. toukokuuta 2011

Illan tokot

Illalla Haaviston kentällä, saatiin kivasti häiriötäkin, kun samaan aikaan kentällä puuhasteli myös muita Ylökkläisiä. Tosin koira ei tainnut häiriöitä edes huomata, mutta ehkä ihan hyvä niin :-).

Tupla aloitti ohjatulla. Ensin vasen, haettava kapula nyt alempana, että taas kaaret parantuisivat. Merkki muistaakseni ihan ok. Itse nostossa pikkuisen jäi epäselväksi, että runnoiko se kapulaa rumasti vai ei - ehkä olisi ollut taas loogisempaa kuitata, että noin ei käy, koska se EI ollut ihan se mitä haluan. Mutta näinhän tässä sitten taas kävi... Tehtiin vielä oikea puoli, siinäkin haettava kapula alempana ja oli ihan ok.

Sitten ruutu. Merkkiä jouduttiin vähän hiomaan, koska jäi aavistuksen väärään paikkaan eli taas merkin sivulle ruudun puolelle. Itse ruutuun lähetyksessä Tupla lähti ihmeellisesti kaartamaan vasurista vinoon, korjasi itse banaaninsa ja mennessään kaatoi kulmamerkin, mutta meni niin nappi paikkaan ruutuun, että palkkasin. Tuplalle ei ole tyypillistä kyllä sivusta sisään meno saati ruutumerkin kaataminen, joten toivotaan että se oli ihan silkka vahinko. Vielä uusiksi suoraan pallolle, ja tässäkin merkki uudelleen, kun teki saman virheen eli jäi aavistuksen vinoon.

Sitten tunnari kisamaisesti, kello 11 oma. Rauhallinen haistelu, mutta siltikään ei tarkistanut koko "kellotaulua", lähtee liikkeelle aina kello kahdestatoista tai yhdestä ja nyt päätyi johonkin tohon alas kuuden nurkille, sitten siirtyi kello yhteentoista, joka siis oma. Kummallista ettei voi käydä säännön mukaisesti koko taulua läpi vaan pitää pomppia. No, siisti suoritustahan se silti oli, mutta...

Loppuun kaukoja. Ne ei vaan onnistu. Hanna seisoi taas takajalan vieressä estämässä siirtymisen. Ja nyt kun ei tule vinoumaa niin taas laiskotteli seiso-istu liikkeessä. Ei näistä tule koskaan mitään... No, kotijumppaa, se auttoi tuossa pitkän muun treenitauon aikana, mutta sitten kun sitä kotijumppaa taas ei ole muka jaksanut tehdä niin tässä sitä ollaan. Äh ja pyh.

Ainiin, lopuksi se sai vielä hurvitella kahden kierron verran. Ekasta kierrosta niin makee stoppi ettei oikeasti sitä voi tehdä paremmin. Siitä pallopalkka. Toinen kierto vain suorana vauhtipalkalle.

Säätöä ja hiomista, mutta kivalta Tupla ainakin treeneissä vaikuttaa. Olisi ihan kiva päästä kokeeseen testamaan mitä nyt osataan.

Ei kommentteja: