tiistai 10. toukokuuta 2011

Aamun pk-esteet ja ampuminen

Aamulla singahdin Pirkkahallin kentälle ottamaan Tuplalla esteet ja ampumisen. Tai aloitettiin me sen verran seuraamisella, että sain eteenmeno-suoran tehtyä selväksi. Seuraaminen olikin pk-seuraamiseen aika mageeta, oli jostain syystä tosi vireessä ja pää niin ylhäällä, että! Mutta samalla sitten selkeästi alkaa myös painaa. No, seuraaminen on heti projektina joka päivä, kun maha pienenee.

Sitten tasamaa nouto kilon kapulalla. Tosi makee!! Taakse käskyllä malttoi mielensä ja nosti nätisti ja jostain käsittämättömästä syystä paluuvauhtikin on saanut uutta ilmettä tämän taakse-käskyn myötä. Liekö jotenkin "patouttavan" (??) itseänsä nyt paremmin, kun ei saa syöksyä kapulalle miten sattuu ja tästä syystä ei saa itseänsä "palkatuksi" siitä syöksymisestä? Luulen, että siitä on kyse. Luovutus ja viereen siirtyminen ok.

Hyppy ja a-este tänään kerta laakista oikein. Niissä palkka luovutuksesta. Hyvä Tumppu!


Unohdin eteenmeno pallon kotiin, mutta otin silti eteenmenon - ilman palloa. Virittelyt, hyvä seuraaminen ja istumisesta lähetys ja sinne lähti - helve**n lujaa. Ei toivoakaan saada maahan :-((((. Otin heti alkuunsa tuplakäskyn eli "Tupla maa", jolla sentäs reagoi, mutta lähti vain juoksemaan mua kohden, siihen uusi maa-käsky ja palkkasin sen heti maahanmenosta. Näitä on vain pakko ottaa nyt, että oivaltaisi tuon maahanmenonkin tähän liittyväksi. Nyt odotus on niin kovasti siellä kentän päässä ehkä olevassa pallossa, ettei maahanmeno vaan vielä onnistu niinkuin pitäisi. Vähänhän tätä on treenattukin vielä.

Lopuksi paikalla makuuta tovi. Hyvä rauhallinen makuu (toki ei ollut häiriöitäkään) myös ampumisen aikana, heittelin lisäksi noutokapulaa esteiden yli ja kentällä - ei vaikutusta.

Treenien jälkeen Tupla kasteli talviturkin Edenin laivalaiturilla. Taisi olla hyytävän kylmää, sen verran sekaisella uintitekniikalla se meni. Enpä jäänyt sen enempää sitä uittamaan, niin kylmältä vesi tuntui.

Ei kommentteja: