torstai 10. helmikuuta 2011

Pätevä!

Eri pätevä Tupla tänään treeneissä.

Alotin ruudulla, merkki hyvä -> pallo palkka. Toinenkin merkki hyvä ja siitä ruutuun, stoppi ihan hieno -> pallo palkaksi. Tässä myös vähän merkille menossa että merkiltä lähdössä kuuntelua, ei hämääntynyt.

Tämän jälkeen seuraamista ilman palkkaa. Alkuun vingahteli, siitä sai natsia. Sitten rauhoittui. Välillä punki kovasti eteen, sai natsia, parani. Käännöksissä työskenteli taas miten sattui, mutta kaiken kaikkiaan edelleen aika kiva! Nyt asento ja kroppa oli kyllä alempana kuin normaalisti, liekö alun natsit tehneet? Ei palkkaa.

Tunnari. Namialusta edessä. Paljon kapuloita ringissä. Sai kun saikin pysäytettyä itsensä namialustalle ja söi namit. Tämän jälkeen kivan rauhallinen haistelu ja reagointi omaan. Tuonti oli huono, hidas ja pureskeleva, mutta se on vieläkin pieni murhe.

Metalli, tölkki hyvin edessä joten otto oli siisti.

Idari. Is-maa-sei, oikeat asennot ja kohtuu siisti seuraaminenkin. Vähän taas kääntyilyä asennoissa.

Lopuksi sivulle siirtymisjumppaa, kun pistää ylityöskentelemään tekee hyvät siirtymät. Ja ohjatun noudon vinokulmia, näitä pitäisi tehdä paljon, meinaa aina jäädä vähän vinoon - ainakin ekat.

Kaukojumppaa myös. Inton ollessa selän takana kaukoilemassa, Tupla teki selkeästi huonommat vaihdot, steppas ja hötkyili. Treenattiin parempaa pakittamista peruuta-käskyllä (sei-is), nyt osaa jo välillä mennä selkeästi tolla taakse ja istuakin.

Oli pätevä Tupla ja Intokin :-).

Ei kommentteja: