torstai 27. tammikuuta 2011

Vähän jo paremman mielen treenit :-)

Katin kanssa jälleen tokoiluja.

Tupla aloitti metallinoudolla. Pylly pysyi maassa, hyvä! Taas se metallin nosto oli aika pelleilyä, mutta muutoin oikeastaan ok. Palkka sivulle siirtymisen jälkeen.

Sitten ohjattu, jossa taas keskimmäiselle parikin kertaa. Se on nyt löytänyt keskimmäisen kapulan :-((. Ei auta kuin treeni ja treeni... Huomasin, että jos jätän merkin stopin myöhäiseksi, sekin edesauttaa siihen, että paikka jää merkistä kauaksi. Pitää siis auttaa ja antaa stoppi aiemmin, ettei suotta ajaudu liian kauaksi merkistä. Ohjatussahan tätä ilmenee..

Tunnari, muutoin ihan hyvä suoritus, mutta liikkurin viedessä kapuloita Tupla ihan muina miehinä nousi sivultani ylös ja oli lähteä noutohommiin. Sai kyllä tukkapöllyä.

Kierrättämällä stoppeja. Pari ihan hyvääkin stoppia sain aikaan, maahanmenossa taas eka vajaaksi, muut ok. Loppuosaa myös erikseen, oikeastaan ihan hyvä.

Kaukoja, nyt asennot oikein ja vaihdotkin kivat. Ei täyttä matkaa ja namipalkkaa vaihdoista.

Seuraamista, jossa asenne tänään vähän varovaisempi kuin ennen ja myös pikkuisen läähätytti! Hyvä :-D. Sehän tarkoittaa sitä, että hurlumhei olisi pikkuisen vaihtumassa varovaisempaan meininkiin. Tiukkaa settiä otettiin nytkin.

Idarin asentoja, eka istuminen seisomiseksi, tein itsekin jotain tyhmää. Muut vaihdot oikein ja seuraaminenkin tuntui olevan ainakin pään osalta hyvää.

Myös yksi a-estenouto, joka oli oikein pro.

Näistä jäi jo ihan hyvä mieli, kun ei tullut sellaista ihme sähläystä ja hötkyilyä, kyllä se tästä :-)

Ei kommentteja: