tiistai 7. joulukuuta 2010

Uutta idaria

Ollaan nyt muutamia kertoja tehty uutta idaria - kulkee se sitten millä nimellä tahansa :-). Yllättävää, mutta Tupla on tehnyt jäävät oikein. Olen yrittänyt nyt kehittää itselleni tähän liikkeeseen jotain muisti- tai mielikuvasääntöä, että onnistuisi sitten liikkeet itseltänikin oikeassa järjestyksessä. Nyt on toki ollut helppoa, kun ollaan tehty omassa pihassa ja ilman liikkuria. Harjoiteltu myös törppöjen kiertämistä ja siinä asennossa paikallaan pysymistä sekä mukaan ottoja seuraamiseen. Tuntuu kuin Tupla olisi niitä ennenkin tehnyt :-D. Tässä liikkeessä en ole nyt kauheasti puuttunut seuraamiseen, toki ihan törkeydet kuittaan, mutta muuten ei mitään sen ihmeellisempää.

Tänään otettiin kierron kautta stopit. Hitsi tekee hienosti kiertojen kautta. Kunpa joskus saisi tuon draivin liikkeeseen. Tuskin.  Kaikkia osioita treenasin erikseen.

Lisäksi ohjattua tänään. Liikkuroin itse itselleni :-). Hyvin se hakee nyt suunnat ja pystyi menemään merkille hyvin - vähän ohjatussa merkille jäänti on kauempana kuin normi merkillä. Nostaa kapulan aika nätisti ohjatussa.

Lisäksi tein merkkiharjoitusta siten, että ensin heitin kaksi kapulaa merkin lähelle ja piti mennä merkille. Oho, Tuplan mielestä tooosi helppoa - ei mitään ongelmaa!! Seuraavaksi heitin yhden kapulan merkin lähelle ja käskynä tuo. Isompi OHO - ei mitään ongelmaa. Ehkä tätä ei kannata enää koskaan treenata niin jää hyvä fiilis tästä :-DD.

Kaukoja ollaan pikkujumpattu sisällä. Pääsääntöisesti sitä sei-is vaihtoa. Ja pikkuisen myös "malttamista", sillä sisäkaukoissa on kovasti tarjoamassa yhtä sun toista ;-).

Ei kommentteja: