maanantai 6. joulukuuta 2010

Hakuilut

On muuten heti sellainen fiilis, että tämä talvihakuilu EI ole mun juttu. Lunta oli metsässä jo yllättävän paljon ja lisää satoi. No, onneksi ei kestänyt monen montaa tuntia treenimme ja sitä paitsi vaivan palkaksi sain tutustua uuteen pirkanmaalaiseen Tending-pentuun, Iloon :-). Hän oli aivan ihku!!

Tuplalle suunnitelmien muutos, koska kaikki merkit olivat kotona - sen siitä saa, kun Kati jää treeneistä pois.. No, tehtiin pelkät haamut Tuplalle (neljä maalimiestä) JA kaikille kokeiltiin haukut mukaan!! Ensin Iikka, jonka kanssa ilmaisuja tehty paljon ja umppari etukulmaan. Tässä haukku raikaisi ihan kivasti, pieni pyörähdys ennen haukun alkua. Toinen etukulma, jossa oli Lotta valkoisen lakanan kanssa. Tätä Tupla ei meinannut millään haukkua, pyöri ympyrää ja pyöri ja pyöri, lopulta lähti etsimään muita maalimiehiä :-D. Sitten menin auttamaan Tuplaa ja jouduttiin nostamaan Lotta ihan ylös ja näyttämään palloa, että lähti haukku irtoamaan. Tupla vaan juoksenteli Lotan ohi ja jatkoi etsimistä... Mutta sitten kun oivalsi niin haukkui hyvin ja tehtiin samassa kohden vielä uudelleen pieni pako + ilmaisut. Sitten kolmosena oli Iikka uudelleen - hyvä haukku! Nelosena vielä Lotta uudelleen ja nyt haukkuikin heti ja hyvin! Olipa kivaa ottaa kunnon haukkuja metsään :-). Se on NIIIIN hienon kuuloista, kun haukku alkaa raikaa!! Haamuilla Tupla meni tänään suoraan ja kovaa, ehkä taas vähän "turhankin kovaa" = kierroksilla minun makuuni, mutta no...

Kotiin päästyäni Viski oli aivan kolmijalkainen :-((. Oli tehnyt Teemun kanssa lumitöitä ja sitten alkanut ontua - en tiedä mitä on tapahtunut, eikä tiedä kuulema Teemukaan. Nyt ei ota yhtään painoa etujalalle ja tassu on tosi arka ja jopa lämmin. Rimadyliä kitaan ja lepoa, toivotaan että helpottaa!

Ei kommentteja: